Oy verdiğimiz karakterleri hatırlamak için arcı hızlıca okuyordum normalde ama bugün internetimde sıkıntı var sayfalar yüklenmiyor :dBugün oy gelmedi .d
Oy verdiğimiz karakterleri hatırlamak için arcı hızlıca okuyordum normalde ama bugün internetimde sıkıntı var sayfalar yüklenmiyor :dBugün oy gelmedi .d
Jyabura CGünün Onlusu
1. Jyabura
2. Spandam
3. T Bone
4. Hotori
5. Kotori
6. Yama
7. Gedatsu
8. Sotori
9. Shura
10. Ohm
Sky oyları bir tık diğer üylere yakın atarsan, daha fazla etkiler sıralamayı..Jyabura A
T Bone A
Ohm B+
Shura D
Gedatsu D
Satori D
Hotori FF+
Kotori FF+
Yama FF+
Spandam ZZ-
Mantra faktörüyle düşündüm. En aşağılara koyulanlara bakıyorum da Grand Line'da daha güçlü olmasına rağmen Doğu Mavi'deki çöplerle aynı sırada olanlar var. Grand Line çöpleri bile daha kıymetli bence.Sky oyları bir tık diğer üylere yakın atarsan, daha fazla etkiler sıralamayı..
Doğu mavi kaptanlarının F'de olmasından öyle bence... Arlong F+ olunca, Hatori-Katori'ye F basmak fazla ama daha azını basmak da yanlış :ddMantra faktörüyle düşündüm. En aşağılara koyulanlara bakıyorum da Grand Line'da daha güçlü olmasına rağmen Doğu Mavi'deki çöplerle aynı sırada olanlar var. Grand Line çöpleri bile daha kıymetli bence.
Enel A+Günün Onlusu
1. Enel
2. Genbo
3. Kamakiri
4. Braham
5. Wyper
6. Gan Fall
7. Rockstar
8. Marguerite
9. Sadi
10. Hannybal