Olsa iyi bence mesela,Arlong ile Don aynı torbada ama,çok az daha guclu olan Arlong,onu en başa koy.Sağdan, Sola sırlama yok. Konuya da yazmıştım opde bu tür bir sıralama zor olacağından benim liste de bu sistem yok
Olsa iyi bence mesela,Arlong ile Don aynı torbada ama,çok az daha guclu olan Arlong,onu en başa koy.Sağdan, Sola sırlama yok. Konuya da yazmıştım opde bu tür bir sıralama zor olacağından benim liste de bu sistem yok
1. Kuro- E+
2. Sham -F
3. Buchi -F+
4. Jango -E
5. Morgan-F+
6. Fullbody-F+
7. Chess- Bunu hiç hatırlamıyorum boş bırakmak yerine F+ diyeyim
8. Kuromarimo-F
9. Dalton- F+
10. Wapol-E+
Abovvv, Baratie Sanjiden tek yiyen Fullbody Arlong, Don Krieg kadar güçlü mü ? Veya aynı arcta Sanjiyi yenen Ginden ?İlk Günün Sonuçları oy kullanan herkese teşekkürler @Ryuma @Phscyho @Cavitq11 @Skywalker_61 @grandlinepirates @Dracule
Bi tane F eksik kalmışAbovvv, Baratie Sanjiden tek yiyen Fullbody Arlong, Don Krieg kadar güçlü mü ? Veya aynı arcta Sanjiyi yenen Ginden ?
Gin'e E vermişim1. Kuroobi -F
2. Hatchi -F
3. Arlong - E+
4. Alvida -FF
5. Cabaji -FF+
6. Mochi -FF+
7. Don Krieg -E+
8. Gin -E
9. Pearl- F
10. Chew -FF+
Tamamdır hallettim. Yo Gin'e oy vermişsin okey de.. senin koyduğun yerden aşağıya düştüyse ona göre ayarla yeni gelenleri.Bi tane F eksik kalmış
Gin'e E vermişim
Wiki'den baktım tipine da olayını hatırlamadım.@Dracule
Chess bu, Wapol bu ve Kuromarimoyu yeyip fusion yapmıştı. Kuromarimo afro atıyor bu da alevli oklarıyla ateşe veriyordu. Chopper yendi bunları.
Kafam kadar ok atıyor.Wiki'den baktım tipine da olayını hatırlamadım.