Konuya sabitlediğim bir liste var oradaki sütunlardan seçiyoruz FF, A, B gibi..Arlong-Krieg-Gin
Kurobi-Hatchi-Cabaji-Alvida-Chew-Pearl
Kuroobiden, Pearle kadar FF
Arlong, Krieg ve Gin üçlüsü FF+ sanırım.
Konuya sabitlediğim bir liste var oradaki sütunlardan seçiyoruz FF, A, B gibi..Arlong-Krieg-Gin
Kurobi-Hatchi-Cabaji-Alvida-Chew-Pearl
Benim kafa karıştı,lan hangi konuydu ?Eski mi ? biz de yaptıydık, yenilemeyi planlıyordum :d 70 sayfa olmuş zaten farkettiysen
Yukarı doğru satır fazla gelebilir çok düşünmedim ama böyle başlayalım. Gin için ayrı satır yapmak istemedim.Konuya sabitlediğim bir liste var oradaki sütunlardan seçiyoruz FF, A, B gibi..
Kuroobiden, Pearle kadar FF
Arlong, Krieg ve Gin üçlüsü FF+ sanırım.
Gelirse harfleri değişirim çok önemli değil yavYukarı doğru satır fazla gelebilir çok düşünmedim ama böyle başlayalım. Gin için ayrı satır yapmak istemedim.
Benim konu olabilir :d Neyse gelmişken katıl bakayumBenim kafa karıştı,lan hangi konuydu ?
Nasıl katılıyoruz.Benim konu olabilir :d Neyse gelmişken katıl bakayum
Konuda yazan On karakteri sütunlara koyacaksın konu da her şey yazıyor zaten kısa açıklaması. Her gün yeni 10 karakter belirlenecekNasıl katılıyoruz.
Üst sıralara gelince kan götürür buraları.Konu ilk günden patladı
Ben yazılan karakterlerin çoğunu tanımıyorum kiKonuda yazan On karakteri sütunlara koyacaksın konu da her şey yazıyor zaten kısa açıklaması. Her gün yeni 10 karakter belirlenecek
Chew Usoppun yendiği yamuk ağız balık adam.Ben yazılan karakterlerin çoğunu tanımıyorum ki