bu konuda odanın nekadar muallakta bıraktığını ikimiz de biliyoruz.Zaten wb tanıtıldığında diğer yonkoular nasıl acaba, kaido nasıl acaba kesin bundan daha güçlüdür düşüncesi sadece benim aklımda da uyanmadı. Karakterin introsu da bir okadar muazzamdı. Hatta tanıtılan karakterler içerisinde en güzel tanıtılanlardan biri buydu bana göre. Bunu bir anektod olarak söyledim. Wb nin en güçlü adam ünvanına sahip derken sen de bilirsin ki bizden kaybıtsı yada bagemonoların olduğu bir dünyada muhakkak daha güçlü olacak yada vardır biliyorum dedirtebiliyor ve bunu da ispatlayabiliyor strongest creature diyerek.. Şuanda luffy nin karşısında roger da olsa bw de olsa kazancakki zaten onu düşünmeye bile gerek yok. Ama böyle 1v1 de kaido ile şu gücünde roger,bm,wb,shanks,dragon gibi herifler vs atar gibi geliyor. Kaidonun sevilecek pek bir yanı yok açıkçası, wb de yada bm de bile sevilecek çok özellik görebiliyorum. Ama güç konusunda en güçlü kimse odur gibi kült olmasını beklediğim bir anlayışım var. Yani ben burda söz gelimi uluquiorra en güçlüsüydü tartışması gibi bir tartışma olarak görüyorum aslında. Böylesine yüksek bir dayanıklılığa sahip bir gücü hatta en güçlüsünü yenebilecek şuanda söz gelimi kimse yok gibi geliyor. Luffy nin bu adamı yenmesi demek en güçlü ünvanına sahip olması demek ve diğer dövüşlerinde de zorlanmayacağı anlamına gelmiyor. Okuduğun için teşekkür ederim bu arada.