Raiden 21 Eki 2020 #591 Gizli İçerik İtiraz eden gitsin baştan okusun mangayı. (Red the error hariç, o 100 kere okusa da anlamaz)
Gizli İçerik İtiraz eden gitsin baştan okusun mangayı. (Red the error hariç, o 100 kere okusa da anlamaz)
Dracule 21 Eki 2020 #592 Donquixote Doflamingo---A+ Lucky Roo---A+ Charlotte Smoothie---S Charlotte Cracker---A+ Yasopp---A Vista---A Jack---A+
Donquixote Doflamingo---A+ Lucky Roo---A+ Charlotte Smoothie---S Charlotte Cracker---A+ Yasopp---A Vista---A Jack---A+
Sesshomaru 21 Eki 2020 #593 Donquixote Doflamingo-A Lucky Roo-A+ Charlotte Smoothie-B Charlotte Cracker-A+ Yasopp-A+ Vista-A Jack-A(best kaido elemanı)
Donquixote Doflamingo-A Lucky Roo-A+ Charlotte Smoothie-B Charlotte Cracker-A+ Yasopp-A+ Vista-A Jack-A(best kaido elemanı)
Chris 21 Eki 2020 #594 Raiden dedi ki: Gizli İçerik İtiraz eden gitsin baştan okusun mangayı. (Red the error hariç, o 100 kere okusa da anlamaz) Genişletmek için tıkla ... Kalp dalak böbrek ne varsa bırakıyorum bu yoruma.
Raiden dedi ki: Gizli İçerik İtiraz eden gitsin baştan okusun mangayı. (Red the error hariç, o 100 kere okusa da anlamaz) Genişletmek için tıkla ... Kalp dalak böbrek ne varsa bırakıyorum bu yoruma.
Ryuma 21 Eki 2020 #595 Yasapp - Vista .... A Jack...A+ Cracker...A+ Smothie... A+ Doflamingo ... A+ Lucky Roo ... A+
Silver 21 Eki 2020 #596 Chris dedi ki: Kalp dalak böbrek ne varsa bırakıyorum bu yoruma. Genişletmek için tıkla ... Bırakmasan şaşardım.
Chris dedi ki: Kalp dalak böbrek ne varsa bırakıyorum bu yoruma. Genişletmek için tıkla ... Bırakmasan şaşardım.
Mewtwo 21 Eki 2020 #598 Roo,Doflamingo,Yasopp A+ Vista,Smoothie,Cracker, Jack A Son düzenleme: 21 Eki 2020
miranda 21 Eki 2020 #599 Donquixote Doflamingo A Lucky Roo A Charlotte Smoothie A Charlotte Cracker A Yasopp A Vista B+ Jack B+
Donquixote Doflamingo A Lucky Roo A Charlotte Smoothie A Charlotte Cracker A Yasopp A Vista B+ Jack B+
Kuroro 22 Eki 2020 #600 GÜNÜN SONUÇLARI Donquixote Doflamingo A+ Yasopp A+ Lucky Roo A+ Charlotte Smoothie A Vista A Jack A Charlotte Cracker A GÜNÜN YEDİLİSİ Charlotte Perospero Charlotte Snack Boa Hancock Portgas D. Ace Bartholomew Kuma Jinbe Gecko Moriah
GÜNÜN SONUÇLARI Donquixote Doflamingo A+ Yasopp A+ Lucky Roo A+ Charlotte Smoothie A Vista A Jack A Charlotte Cracker A GÜNÜN YEDİLİSİ Charlotte Perospero Charlotte Snack Boa Hancock Portgas D. Ace Bartholomew Kuma Jinbe Gecko Moriah