Çünkü Zoro, Luffye yakın değil.Neden?
Çünkü Zoro, Luffye yakın değil.Neden?
Belki Zoroyu Shiryunun kılıçları öldürürKılıçla yaşayan kılıçla ölür...
Oden Kaido'ya hasar verdi ama sonuç olarak tek yedi. Mevcut durumdaki amiraller de hasar verebilir o yüzden S+ iyi bence.MF adamın umrunda bile değildi. Ben hala Shanksın rakibi olduğuna olan inancımı yitirmedim. Oden olayı belli değil miydi? Oden orda fazlasıyla üstünlük kurmuştu sonrası malum. Neyse senin deyiminle geçiniz
Sanji vs Shiryu olacakBelki Zoroyu Shiryunun kılıçları öldürür
Zoro ölümsüz...?Belki Zoroyu Shiryunun kılıçları öldürür
Duygusal boşluk var bilir misiniz? Hani BM ve Kaidoya da oluyor. Bir anda dayak yiyolar filan. Ha Oden de onu yaşadı...Oden Kaido'ya hasar verdi ama sonuç olarak tek yedi. Mevcut durumdaki amiraller de hasar verebilir o yüzden S+ iyi bence.
Zaten yakın dediğim Luffy için minimum S+ diyorum ben yani artık Yonko olacak SS e baya yakın yani.Zoro ise Amiral ile Sağ kol arası ama Amirale yakın bir seviyede olacak.Çünkü Zoro, Luffye yakın değil.
Ayrıca SS deki bir karakter diğerine tek atmamalı Oden işini geç o yüzden
Oden'in tek yediğini nereden çıkardınız? O sahnede sağlam bir hasar yediği gözüküyor ama bu tek değil ki. Dövüşün hepsi gösterilmediği gibi yenilgisinin de hepsi gösterilmedi.Oden Kaido'ya hasar verdi ama sonuç olarak tek yedi. Mevcut durumdaki amiraller de hasar verebilir o yüzden S+ iyi bence.
Dümdüz tek yedi işte bahane üretmeye gerek yok bence. Bilincinin kapandığı açık bir şekilde gösteriliyor. Beyazsakal ve Roger karşısında da zayıf kalmıştı.Oden'in tek yediğini nereden çıkardınız? O sahnede sağlam bir hasar yediği gözüküyor ama bu tek değil ki. Dövüşün hepsi gösterilmediği gibi yenilgisinin de hepsi gösterilmedi.
Dostum darbeden sonra Oden'in kafası hayrat oluyor. Ardından bilinci kapanıyor. Sahne çekecek olsan böyle planlı programlı bu kadar güzel tek yiyemezsin yani.Oden'in tek yediğini nereden çıkardınız? O sahnede sağlam bir hasar yediği gözüküyor ama bu tek değil ki. Dövüşün hepsi gösterilmediği gibi yenilgisinin de hepsi gösterilmedi.