Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] KorsanFan'ın One Piece Tier List'i

MF adamın umrunda bile değildi. Ben hala Shanksın rakibi olduğuna olan inancımı yitirmedim. Oden olayı belli değil miydi? Oden orda fazlasıyla üstünlük kurmuştu sonrası malum. Neyse senin deyiminle geçiniz
Oden Kaido'ya hasar verdi ama sonuç olarak tek yedi. Mevcut durumdaki amiraller de hasar verebilir o yüzden S+ iyi bence.

Çünkü Zoro, Luffye yakın değil.
Zaten yakın dediğim Luffy için minimum S+ diyorum ben yani artık Yonko olacak SS e baya yakın yani.Zoro ise Amiral ile Sağ kol arası ama Amirale yakın bir seviyede olacak.
Şimdi Yonko ile amiral arasındaki fark az bir fark mı?değil.Düzeltmek gerekirse Shanks ile Ben beckman gibi olacak Luffy ile Zoro arasındaki fark.

Ayrıca SS deki bir karakter diğerine tek atmamalı Oden işini geç o yüzden
Oden Kaido'ya hasar verdi ama sonuç olarak tek yedi. Mevcut durumdaki amiraller de hasar verebilir o yüzden S+ iyi bence.
Oden'in tek yediğini nereden çıkardınız? O sahnede sağlam bir hasar yediği gözüküyor ama bu tek değil ki. Dövüşün hepsi gösterilmediği gibi yenilgisinin de hepsi gösterilmedi.

Oden'in tek yediğini nereden çıkardınız? O sahnede sağlam bir hasar yediği gözüküyor ama bu tek değil ki. Dövüşün hepsi gösterilmediği gibi yenilgisinin de hepsi gösterilmedi.
Dümdüz tek yedi işte bahane üretmeye gerek yok bence. Bilincinin kapandığı açık bir şekilde gösteriliyor. Beyazsakal ve Roger karşısında da zayıf kalmıştı.

Dostum darbeden sonra Oden'in kafası hayrat oluyor. Ardından bilinci kapanıyor. Sahne çekecek olsan böyle planlı programlı bu kadar güzel tek yiyemezsin yani.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık