Bak bak bak lafta sokarmış...Haklısın Zoro Kaido desenli tabağında Oden yiyo sonuçta...
Bak bak bak lafta sokarmış...Haklısın Zoro Kaido desenli tabağında Oden yiyo sonuçta...
Tabi cnm öğreniyoruz biz de bi şeylerBak bak bak lafta sokarmış...
Ederim senin oyunla beraberlik bozuldu Rayleigh SS.Bir önceki günün oylamasını unutmuşum. Şimdi yazsam kabul eder misin?
Silvers Rayleigh ---> SS
Benn Beckman ---> S
Marco ---> S
Charlotte Katakuri ---> S
King ---> S
Shiryu ---> A
Sabo ---> S
o mesajları gördüm ben de bu puanlamayı yapan kişilerle tartışmaya girecek nezaket ve sabır yok diyerek girmedim. Seni tebrik ediyorum.Lan Shikiye nasıl S+ veriyorsunuz adam Rogerın en büyük rakiplerinden biri. Sengoku ve Garp ile 2v1 atmış. Impel Downdan tek başına kaçmış. Edd Warda Roger hava koşulları sayesinde kurtuldu denmişti Mangakanın kendisi zirve diyor.
Kongu Açık ara farkla SS yapan forum Shikiye S+ atıyor şaka gibi. Adam sizin gibi güçsüzler Rogerı yakalayamaz diyor. Rogerın rakibi sağ kolu Rayleighten alt tierda :/ ...o mesajları gördüm ben de bu puanlamayı yapan kişilerle tartışmaya girecek nezaket ve sabır yok diyerek girmedim. Seni tebrik ediyorum.
Ben SS verirdim ama yeni hikayeye göre geri planda kaldı Xebec olayında. Eski mesajlarımda zirve demiştim.Lan Shikiye nasıl S+ veriyorsunuz adam Rogerın en büyük rakiplerinden biri. Sengoku ve Garp ile 2v1 atmış. Impel Downdan tek başına kaçmış. Edd Warda Roger hava koşulları sayesinde kurtuldu denmişti Mangakanın kendisi zirve diyor.
adam tek başına mekan basıyorKongu Açık ara farkla SS yapan forum Shikiye S+ atıyor şaka gibi. Adam sizin gibi güçsüzler Rogerı yakalayamaz diyor. Rogerın rakibi sağ kolu Rayleighten alt tierda :/ ...
Ohoo böyle yapacaksan ne anlamı var bizim liste yapmamızınLan Shikiye nasıl S+ veriyorsunuz adam Rogerın en büyük rakiplerinden biri. Sengoku ve Garp ile 2v1 atmış. Impel Downdan tek başına kaçmış. Edd Warda Roger hava koşulları sayesinde kurtuldu denmişti Mangakanın kendisi zirve diyor.