Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] KorsanFan'ın One Piece Tier List'i

Teach, Shiki SS
Dragon SS+
Mihawk, Oden, Ryuma, Luffy S+
Luffy S derdim ama çok yakında S+ olduğunu gösterecek. Geleceğe yatırım.

Lan Shikiye nasıl S+ veriyorsunuz adam Rogerın en büyük rakiplerinden biri. Sengoku ve Garp ile 2v1 atmış. Impel Downdan tek başına kaçmış. Edd Warda Roger hava koşulları sayesinde kurtuldu denmişti Mangakanın kendisi zirve diyor.

Lan Shikiye nasıl S+ veriyorsunuz adam Rogerın en büyük rakiplerinden biri. Sengoku ve Garp ile 2v1 atmış. Impel Downdan tek başına kaçmış. Edd Warda Roger hava koşulları sayesinde kurtuldu denmişti Mangakanın kendisi zirve diyor.
o mesajları gördüm ben de bu puanlamayı yapan kişilerle tartışmaya girecek nezaket ve sabır yok diyerek girmedim. Seni tebrik ediyorum.

o mesajları gördüm ben de bu puanlamayı yapan kişilerle tartışmaya girecek nezaket ve sabır yok diyerek girmedim. Seni tebrik ediyorum.
Kongu Açık ara farkla SS yapan forum Shikiye S+ atıyor şaka gibi. Adam sizin gibi güçsüzler Rogerı yakalayamaz diyor. Rogerın rakibi sağ kolu Rayleighten alt tierda :/ ...

Ben SS verirdim ama yeni hikayeye göre geri planda kaldı Xebec olayında. Eski mesajlarımda zirve demiştim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık