Bu sefer tamamen aynıyız Ryuma hariç oda SS+ Ben deTeach SS
Dragon SS
Shiki SS
Mihawk S+
Oden S+
Ryuma SS
Luffy S
Ryuma bana Zorocuların Zoro seri sonu kk seviyesi demeleri için şişirdikleri çar gibi geliyor.Bu sefer tamamen aynıyız Ryuma hariç oda SS+ Ben de
Dragon, Ryuma =SS+GÜNÜN YEDİLİSİ
Marshall D. Teach
Monkey D. Dragon
Shiki
Dracule Mihawk
Kozuki Oden
Shimotsuki Ryuma
Monkey D. Luffy
Liste düzgün görünüyor buradan bakınca.....Reis Oden ve Shiki'yi Marco ve Beckmanin yanına koymuşsun Luffy Kata yendikten sonra power up aldı hala Kata ile aynı yerde.
Ekledim Rayleigh hariç çünkü Rayleigh oylama beraberlikle sonuçlandı. Sonradan tekrar oylamaya sunarım
Kanka mangakanın ilk eseri olduğu için karakter (Monster mangası) En büyük eserinede yedirmiş işte lakapları; Kılıç Tanrısı, Kral Ryuma ve Efsanevi Samuray. Mangaka torpili var resmetse serinin en zirvelerinden çıkar benceRyuma bana Zorocuların Zoro seri sonu kk seviyesi demeleri için şişirdikleri çar gibi geliyor.
Kanka sonuçlar senin oy attığın gibi olmazsa Listenin durumuna göre güncellemelisin oylarını. Ortak bir liste yapıyoruz konuda da Listenin şuanki durumu yazıyor.Liste düzgün görünüyor buradan bakınca.....
Sengoku SS
Sakazuki (Akainu) S+
Kuzan S+
Borsalino (Kizaru) S+
Issho S+
Ryokugyu S+
Kong SS
Silvers Rayleigh S
Benn Beckman A
Marco A
Charlotte Katakuri B+
King B
Shiryu C
Sabo B+
Marshall D. Teach S+
Monkey D. Dragon S+
Shiki S
Dracule Mihawk A+
Kozuki Oden S
Shimotsuki Ryuma S+
Monkey D. Luffy A+-
Konuya attığım meşazları topladım. Bence uygundur.
Her grubu genele göre seviyelendiriyoruz sanıyorum ben. SS+'dan F'ye kadar atıyorum. Paylaştığın her listeyi de buna göre değerlendirmiştim ben.Kanka sonuçlar senin oy attığın gibi olmazsa Listenin durumuna göre güncellemelisin oylarını. Ortak bir liste yapıyoruz konuda da Listenin şuanki durumu yazıyor.
SS+ Beyazsakal, Roger, Xebec, Garp
SS Teach, Sakazuki, Shanks, Linlin, Sengoku Kong
S+ Kuzan, Borsalino, Ryokugyu, Issho
S Marco, Beckman, Katakuri, Sabo
A+ King, Shiryu
Ki şu dosyaya bakarak da bunu görüyorum.Oyların güncel durumu Geleceği gören uyanış açmış 3 haki kullanıcısı Katakuri S'i garantileme konusunda Sabodan daha çok zorlanıyor