Konuya girerken bunu beklemiştim aslında.Korsanfan kullanıcılarından bir Tier List yapalım.
Konuya girerken bunu beklemiştim aslında.Korsanfan kullanıcılarından bir Tier List yapalım.
Valla ne yalan söyleyeyim ben de bunu bekliyordum. Tivsak konuyu böyle yapmaya ne dersin, sanki daha ilgi görür gibi. Belki biraz kan akar ama o da forumun güzelliği.Konuya girerken bunu beklemiştim aslında.
Ranklar A'dan başlar sıkıntı yok benceValla ne yalan söyleyeyim ben de bunu bekliyordum. Tivsak konuyu böyle yapmaya ne dersin, sanki daha ilgi görür gibi. Belki biraz kan akar ama o da forumun güzelliği.
Baya kan çıkar. Listenin en altındakilerle iyi dalga geçilir. Muhtemelen birileri de banlanır. O yüzden ben de destekliyorum.Valla ne yalan söyleyeyim ben de bunu bekliyordum. Tivsak konuyu böyle yapmaya ne dersin, sanki daha ilgi görür gibi. Belki biraz kan akar ama o da forumun güzelliği.
Nickimi doğru yazmayı öğrendiğinde belki düşünürüz.Valla ne yalan söyleyeyim ben de bunu bekliyordum. Tivsak konuyu böyle yapmaya ne dersin, sanki daha ilgi görür gibi. Belki biraz kan akar ama o da forumun güzelliği.
Evet katılıyorum başlangıç oldukça önemli. O yüzden yakın seviyedeki karakterleri beraber vericemBiraz zor bişey aslında. Harfleri dikkatli vermek lazım. Düşünmeden verirsek dengesiz bir liste olur.
Tiksav , bence güncelle.O konu felaket patlar , yalnız F'yi kaldır.Nickimi doğru yazmayı öğrendiğinde belki düşünürüz.