Şimdi kaido s+ mı olmuş oldu yani ?En yüksek rank SS+ iken SSS+ kullanmandan dolayı herkesi 1 düşürdüm oy sayımında bir hata yok
yeppŞimdi kaido s+ mı olmuş oldu yani ?
Sss+ atmak istemedim aslında.@Dracule oyun boşa gitmesin diye düzeltme yaptım sen kızgın at ayıp... SSS+ verdiklerini SS+ ya attım. SS+ verdiklerini SS; SS verdiklerini S+ saydım
Böyle iyiyim ya tek sıkıntı kimse zahmet edip konun başında yazan iki satırlık şeyi okumuyor. ama herkes öğreniyor yavaştan problem yok. Yönetici olmayanlar anket sıfırlayıp seçenekleri değiştiremiyormuş Anket olsa baya kolayıma gelirdi@Tiksav Lee
Böyle çok yorulursun. Straw pool hizmet veren başka siteleri kullanabilirsin. Tüm karakterlere özel anket yapsan daha az emek harcarsın.
o zaman oyunu o şekilde değiştiriyorum. SSS+ ve SS+lar aynı yere doğru mu anladımSss+ atmak istemedim aslında.
"---" çizgileri atarken yazı karıştı onlara fazladan s basmışım
Eveto zaman oyunu o şekilde değiştiriyorum. SSS+ ve SS+lar aynı yere doğru mu anladım
SS "-" yok SS+ ya da SS; neyse Kaidoyu SS+ roca,wb,xebec üçlüsünü SS sayıyorum. tamam ?Kaydo, ss
Roca,wb,xebex, ss-
Şankusu, gaap, linlin, s+
düzelttim
Ryuma falan olacaksa ss+ ona verecektim o yüzden.SS "-" yok SS+ ya da SS; neyse Kaidoyu SS+ roca,wb,xebec üçlüsünü SS sayıyorum. tamam ?