Forumdaki istisnasız hangi başlığa girersem gireyim bu adamı Croc savunurken görüyorum Büyük Buda Sengoku yardımcısı olsun ciddenMax Mihawk fanı yorumu budur heralde. :S
''Her şeyi istediğim gibi görme vol 999'' yorum atma modu.![]()
Forumdaki istisnasız hangi başlığa girersem gireyim bu adamı Croc savunurken görüyorum Büyük Buda Sengoku yardımcısı olsun ciddenMax Mihawk fanı yorumu budur heralde. :S
''Her şeyi istediğim gibi görme vol 999'' yorum atma modu.![]()
O paraya Tokyo'ya gidip gelicez ve Oda'nın suratına tükürebilecez he mi?Bunun bir üst modelinde (4 bin 253 lira 40 kuruş) forum tarafından 2 ayda 1 kere olmak üzere Japonya'da Oda'nın suratına bir kere tükürme hakkı tanınsın.
Gerçek hayatta uygulanacak ama.Bir de şu "The Purge: PirateFan" olayı getirildi mi tadından yenmez.
O zaman kekemin eline düşme kjlfsjkfdskl.Gerçek hayatta uygulanacak ama.
Meyve ve haki sistemi getirmek varken...KF bitmiş... Plus uymamış oraya, kast sistemindeki çizgilerin belirgin olması için para ödeyen üyelere "Haşmetli Korsanfanlılar" daha iyi olur gibi. Bir de şu "The Purge: PirateFan" olayı getirildi mi tadından yenmez.
Olmaz ya o. Ben şimdi Karanlık Meyvesi için birini mi öldüreyimMeyve ve haki sistemi getirmek varken...
Asıl o benim elime düşmesin.O zaman kekemin eline düşme kjlfsjkfdskl.
Haydee. Foruma Tor ile mi gireceğiz ya. Aman aman.Olmaz ya o. Ben şimdi Karanlık Meyvesi için birini mi öldüreyim... Haki meselesinde de Hyogoro bulmak lazım. Çok zahmetli iş.