Hadi oradan
Sen başka şeyler okuyon heralde Dof başka şeyler için yalvarıyordu ama seriyi bilmeyişine veriyorum artık.Dof'un adamı olamadın diye yapma böyle, yeter bu öfke ve kin.
Hadi oradan
Sen başka şeyler okuyon heralde Dof başka şeyler için yalvarıyordu ama seriyi bilmeyişine veriyorum artık.Dof'un adamı olamadın diye yapma böyle, yeter bu öfke ve kin.
Seni taktir ediyorum valla bu manga sayfalarını tek tek arıyor musun? Yoksa Kırokonun olduğu bölümleri mi kaydettin ne yaptıysan artık ..Hadi oradan
Sen başka şeyler okuyon heralde Dof başka şeyler için yalvarıyordu ama seriyi bilmeyişine veriyorum artık.
Seri de ki hemen hemen her konunun olduğu bölümü biliyorum. Yani bir kaç bölüm ileri veya geri gelerek bulurum yoksa her sayfayı ezberleyemem tabi ki. Bazı bölümlerse tamamen ezberimde yani uğraştığım bir şey yok.Seni taktir ediyorum valla bu manga sayfalarını tek tek arıyor musun? Yoksa Kırokonun olduğu bölümleri mi kaydettin ne yaptıysan artık ..
Bilmiyorum fakat peşine düşseydi Alabasta'ya uğrardı muhtemelen çünkü o yol üzerinden geçmiş olması muhtemel.@Sir Crocodile
Teach'in bence peşine düştüğü meyveler arasında Suna Suna no mi başı çekiyor sebebini biliyor musun ? sence ne olabilir sana soruyorum.
Kayıt etmiştir, hep aynı atıyor, yazıları da kayıt etmiştir, seçip yolluyor.Seni taktir ediyorum valla bu manga sayfalarını tek tek arıyor musun? Yoksa Kırokonun olduğu bölümleri mi kaydettin ne yaptıysan artık ..
Bende Doffyninkileri bulacağım şöyle laf soktuğu sahnelerin bir kaç tanesini kaydetsem yeter.Kayıt etmiştir, hep aynı atıyor, yazıları da kayıt etmiştir, seçip yolluyor.
Sor söyleyim?Bende Doffyninkileri bulacağım şöyle laf soktuğu sahnelerin bir kaç tanesini kaydetsem yeter.
Yok la kaydetmiyorum mesela bölüm 697 Dof'un Kaido'nun adını duyunca ki tepkisi.Kayıt etmiştir, hep aynı atıyor, yazıları da kayıt etmiştir, seçip yolluyor.
MF arcda baya güzel şeyler diyordu ya kazanan taraf adalet olacak falan diye aslında çok felsefik bir karakter çizmiş Oda .. Rosada da var baya dedikleri de ben hatırlamıyorum pek aslında o arc baştan okumak lazım.Sor söyleyim?