Benden ala Ryuma mı var, adama konu bile açtım anca ben yakışırım ahahahaRyuuma'ya çok istek yağar bak. Karakteri de biliyon.
Benden ala Ryuma mı var, adama konu bile açtım anca ben yakışırım ahahahaRyuuma'ya çok istek yağar bak. Karakteri de biliyon.
İm'i biliyor muyuz bari. Wg'yi biz yönetiyoruz.
Hadi len oradan gizli Rosinante fanısın sen zaten :SBu daha kötü, gizli hain oluyorum. Kardeşine ihanet eden tüm insanlığa etmiş gibidir.
Bazı sahnelerini seviyorum yalan yok. Çok güzel kurşun yedi, güzel öldü.Hadi len oradan gizli Rosinante fanısın sen zaten :S
Hain diyorsun ama içten içe seviyorsun sende Rosi'yi
Ben seni diğer konuda zombi diye aldım, sebebi de şu:Kaido: Ben.
Yalnız takılmayı severim, insanlarla aram pek iyi değildir, sessizliği ve sessiz ortamları çok severim. Gün ışığından nefret ederim ve genellikle gündüzleri uyur, geceleri uyanık olurum
Ben senin tayfanı gördüm kendini hor görme sende cevher varAman aman Erkan varken bizim ne haddimize hahaha
O burada söylenmez o kadar da değil.İm'i biliyor muyuz bari. Wg'yi biz yönetiyoruz.
Hahaha sen nicki yakında Rosinante de yaparsın.Bazı sahnelerini seviyorum yalan yok. Çok güzel kurşun yedi, güzel öldü.
O zaman ben bi babalığa uğrayayımBen senin tayfanı gördüm kendini hor görme sende cevher var
Allah Allah. Bana niye bildirim gelmedi.Ben seni diğer konuda zombi diye aldım, sebebi de şu: