@Luffytaro ile oynayacak arkadaşlara kolay gelsin. Kedi reis hariç.
Cap alem adam.Zoro burada da acımadı. @Silver değil mi? ?
O sana ek süre verebiliyor.@Luffytaro guzel oyunlardi eline saglik. Ikinci oyunda neden bi' anda sure eklendigini anlamadim, oyun kurar iken sacma bi' ayar tarzi bir seyi mi vardi acaba? [kusura bakmayasin sure muhabbeti icin]
Yoo estağfurullah. 3. Oyunda istek attın sanki göremedim, süreyi sana ben attım xd eline sağlık güzeldi baya@Luffytaro guzel oyunlardi eline saglik. Ikinci oyunda neden bi' anda sure eklendigini anlamadim, oyun kurar iken sacma bi' ayar tarzi bir seyi mi vardi acaba? [kusura bakmayasin sure muhabbeti icin]
He oyle mi... Bir daha atma, velev ki planlarimi bozdu verdigin ek sure falan, hehehe. Saka bir yana tekrardan eline saglik; belki sonsuza giderken sana karsi max 10-20% sans veririm gibi kendime.Yoo estağfurullah. 3. Oyunda istek attın sanki göremedim, süreyi sana ben attım xd eline sağlık güzeldi baya
Bence geri alma olmaması daha eğlenceli. Hata yapınca onu çevirmeye çalışmak daha heyecanlı. Bir de hata yapınca acaba rakip görecek mi stresi var ki tadından yenmez.@Mihawk reis maçlara hamle geri alma ile ilgili kural mı koysak?
Bence geri alma olmaması daha eğlenceli. Hata yapınca onu çevirmeye çalışmak daha heyecanlı. Bir de hata yapınca acaba rakip görecek mi stresi var ki tadından yenmez.
Müsabakalarda son durum ne? Kaç maç kaldı?