Japonya'da saat sabahın 3.30'u değil mi? Formda bir Kaido uykulu bir Wadef'i yenebilir. Bakalım Wadef başkanım Kaido denen canavarı durdurabilecek mi.
Japonya'da saat sabahın 3.30'u değil mi? Formda bir Kaido uykulu bir Wadef'i yenebilir. Bakalım Wadef başkanım Kaido denen canavarı durdurabilecek mi.
O kişi @SavaskuşuMARCO@Bavs noisebo sen misin la senin tarzında yorumlar atıyor. Yok çok düşünüyor yok hızlı olmalı falan tam kahvehane stayla.
Hayır Ben kahvehane stayla mı konuşuyorum şdkdşdjdldj@Bavs noisebo sen misin la senin tarzında yorumlar atıyor. Yok çok düşünüyor yok hızlı olmalı falan tam kahvehane stayla.
Tam senin kalemin eleştiriler bunlar lan ahahahahaHayır Ben kahvehane stayla mı konuşuyorum şdkdşdjdldj
Dkdkdkkxkd yalnız Bavs ile benm alakam yok. Ben onun yorumlara denk geliyorum arada o arkadaşın biraz sert bir mizacı var.@Bavs noisebo sen misin la senin tarzında yorumlar atıyor. Yok çok düşünüyor yok hızlı olmalı falan tam kahvehane stayla.
Adam yonko gibi bir şey herhalde handikap vermişler.Gece 3:40 yahu orada. Beyin durur o saatte :/