bizim maç isteyen izlemeye gelsinRapid Chess • Hyakujunokaido vs vigilantyaksha
Hyakujunokaido (1500) plays vigilantyaksha (1500) in a casual Rapid (10+3) game of chess. Game is still being played after 1 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
Çok mantıklı. Oynamayacak kişilerin yerine turnuvaya katılamamış birinin oynaması daha iyi. En azından boş geçmemiş olur. Amaç zaten oyun oynamak. ?Turnuvada son 16 elemesinde olduğumuz için, çekilen oyuncunun yerine bir başka kişiyi almanın haksızlık olmayacağını düşünüyorum. O yüzden @Kagura devam edecek bu turdan itibaren.
@Hyakuju no Kaido vs @Kagura maçınızı ayarlayabilirsiniz. Kaido beyaz taş olarak başlayacak. 10+3 şeklinde oynanacak.
Bizim maçta rem hainlik üztüne hainlik yapıyo küstüm reme
Satranç savaştır. Savaşta adalet, mertlik arayamazsın.Bizim maçta rem hainlik üztüne hainlik yapıyo küstüm reme
olur@Lion-hearted Luffy rakibin buralarda, maçı ayarlayabilirsiniz.
Önce Zoro'yu sattı. Sonra seni sattı. Sonra beni sattı. Sonra tekrardan başa dönüp bir daha Zoro'yu sattı muazzam oynadı. Rem dörtlü satrancın sefiridir biat edin.Bizim maçta rem hainlik üztüne hainlik yapıyo küstüm reme
dolandırıcılık ve sahtekarlıktan ban yemesi lazımÖnce Zoro'yu sattı. Sonra seni sattı. Sonra beni sattı. Sonra tekrardan başa dönüp bir daha Zoro'yu sattı muazzam oynadı. Rem dörtlü satrancın sefiridir biat edin.