1. @Hyakuju no Kaido beni eledi, daha aşağısı beni kötü gösterir. Yürü Kaido.@Luffytaro 1. Olup kralın gücünü gösterecek.
@Luffytaro istek atabilirsen seninle oynamak isterim.
1. @Hyakuju no Kaido beni eledi, daha aşağısı beni kötü gösterir. Yürü Kaido.@Luffytaro 1. Olup kralın gücünü gösterecek.
Biriyle oynadım ama ismi forumdakinden farklı herhalde tanıyamadım kimdi acaba. Yeni teknikler geliştirmeye çalıştım ama çok da işe yaramadı1 dakika içinde bile yetişemedim.
Dwey reis çıkacak karşısına. Bir an önce oynasalar da izlesek.1. @Hyakuju no Kaido beni eledi, daha aşağısı beni kötü gösterir. Yürü Kaido.
@Luffytaro istek atabilirsen seninle oynamak isterim.
Biriyle oynadım ama ismi forumdakinden farklı herhalde tanıyamadım kimdi acaba. Yeni teknikler geliştirmeye çalıştım ama çok da işe yaramadı
Sen miydin ismin farklı olunca tanıyamadım. Güzel oynadın.Eline sağlık
Aslında o kadar agresife karşı normal oynamak gerekiyordu ancak ben yeni bir taktik denemek istedim o da rock yapacağı tarafa vezir ve fili önceden yollamaktı ama suya düştü.@Rem Luffytaro çok agresif oynamış yalnız. g2-3-4 ne varsa açacağım diyordu. Yalnız iyi rakibe yenilmiş oldun iyi oynuyorsun.
Öğlen girmiş siteye en son.Dwey reis çıkacak karşısına. Bir an önce oynasalar da izlesek.
Ben turnuvaya yetişememiştim tekrar katılabilme şansım yok değil mi?2 maçın da tarafları yok sanırım.