Teşekkür ederim. Cidden maç sizin hakkınızdı bence. Kale düşene kadar ecel terleri döküyordum tahtada. Bir ara yine oynayalım çok zevkliydi.Cidden çok güzel oynadık ama o kalemi kaybetmeden önce çok güzel çıktın oradan. Tebrik ederim
Teşekkür ederim. Cidden maç sizin hakkınızdı bence. Kale düşene kadar ecel terleri döküyordum tahtada. Bir ara yine oynayalım çok zevkliydi.Cidden çok güzel oynadık ama o kalemi kaybetmeden önce çok güzel çıktın oradan. Tebrik ederim
Alacağın maçı verdin. İzlerken saç baş yoldurdun ??Cidden çok güzel oynadık ama o kalemi kaybetmeden önce çok güzel çıktın oradan. Tebrik ederim
Ben de maç bende diyordum ama büyük bir hata yaptım. Bir sonraki maça daha iyi hazırlanıcamTeşekkür ederim. Cidden maç sizin hakkınızdı bence. Kale düşene kadar ecel terleri döküyordum tahtada. Bir ara yine oynayalım çok zevkliydi.
Senin de eline sağlık tebrik ederim tekrardan.Galibi hatalar belirliyor zaten ya, missclick değildi. İyi başladım diye seviniyordum şah yiyince dengem bozuldu@Jiraiya hocam eline sağlık, o kritik hatayı yapmasan belki sonuç farklı olurdu belki geri almak istersin diye bekledim ama teklif etmeyince uzatmadım fazla.
He ya valla çok üzüldüm bi yarı finalde karşılaşsak 3 maç üzerinden daha iyi olurdu.Alacağın maçı verdin. İzlerken saç baş yoldurdun ??
beklıyorumEline sağğlık @RORONOA seni yeneceğim bi ara