Ciddi mi ya, bende 19 u ona vereyim dedim.Emir oynamayacakmış bu sezon o başka Croco
@Will of D. la güçlü takım çektim moralim bozuk kolay bir zafer olacak sanırım
Ciddi mi ya, bende 19 u ona vereyim dedim.Emir oynamayacakmış bu sezon o başka Croco
@Will of D. la güçlü takım çektim moralim bozuk kolay bir zafer olacak sanırım
Bunlar 2017-2018 sezonunun takımları yeni fikstürler falan yüklenmemiştir daha varsa da 1.lik hedefi olan takımları boş bıraktım ki takımlar arası uçurum çok açılmasınBu sezon küme düşen takımlar yok mu ligde?
Senin takımın da biraz öyle şimdi Neyse sıkıntı yokBunlar 2017-2018 sezonunun takımları yeni fikstürler falan yüklenmemiştir daha varsa da 1.lik hedefi olan takımları boş bıraktım ki takımlar arası uçurum çok açılmasın
Aynen ama benim ki 4.lük hedefli 21 kişiyiz mecbur aldım 4.lük hedefi olanları benim profile baksan görürsün %90 düşme hattındaki takımalrı alırım bu kura ile geldi bana kalsa almazdım.Senin takımın da öyle biraz şimdi Neyse sıkıntı yok
Ben oynamıyorum bu sezon SelimNiye kendimize dandik takım aldık yahu, şike yapmadık. 2 seviyom diye hep kendime 2 numarayı alıyorum bir iyi takım çıkmıyor.
@Sir Crocodile Bak sana 19 numara verdim. Çorum.
Korkma gel, kapışalım.Ben oynamıyorum bu sezon Selim
Demek ki sayılar bilinçli verildi o zaman neden beni sona aldığınızı sorabilirmiyim Selim beyNiye kendimize dandik takım aldık yahu, şike yapmadık. 2 seviyom diye hep kendime 2 numarayı alıyorum bir iyi takım çıkmıyor.
@Sir Crocodile Bak sana 19 numara verdim. Çorum.
En çomez en sona yazilirDemek ki sayılar bilinçli verildi o zaman neden beni sona aldığınızı sorabilirmiyim Selim bey
Seni yene yene bıktım Selim. Artık başkaları yensin diye rahat bırakıyorum seni.Korkma gel, kapışalım.