Yenilmemek önemli bir şey mi la? Bu oyunda galibiyet serisi önemli Riful Hanım.
Benim durumumda kazanmak çok zor. Kaybetsem daha mı iyi! Hep berabere kalsam, temizinden 46 maç 46 puan alırım. Hem de 46 maçtır yenilmedim hahaha diyebilirim.Yenilmemek önemli bir şey mi la? Bu oyunda galibiyet serisi önemli Riful Hanım.
Sonunculuğu hedefleyen takım bile olsan şampiyonluğu hedefleyeceksin. Yok öyle benim durumum falan.Benim durumumda kazanmak çok zor. Kaybetsem daha mı iyi! Hep berabere kalsam, temizinden 46 maç 46 puan alırım. Hem de 46 maçtır yenilmedim hahaha diyebilirim.
Artık son düzlükte lig. Matematiksel olarak şansımı kaybedene kadar şampiyonluğu kovaladım ama artık mümkün değil. O yüzden yeni hedefler peşindeyim. Böylece yükselişim asla bitmeyecek.Sonunculuğu hedefleyen takım bile olsan şampiyonluğu hedefleyeceksin. Yok öyle benim durumum falan.
442 oynasaydın böyle olmazdı. Ben hep 1 ya da 2 farkla yeniliyorum. Bir kez 3 fark yedim o da nazar boncuğu. 442 çok sağlam çok.Ulan tarihimdeki en ağır mağlubiyeti aldım hakem harcadı bizi
Hacı hacı 35 maç sonra ilk maglubiyetimi aldım 4 3 3 le 4 4 2ye kadar dusmedik daha442 oynasaydın böyle olmazdı. Ben hep 1 ya da 2 farkla yeniliyorum. Bir kez 3 fark yedim o da nazar boncuğu. 442 çok sağlam çok.
2 gün sonra sana 442'nin gücünü göstereceğimHacı hacı 35 maç sonra ilk maglubiyetimi aldım 4 3 3 le 4 4 2ye kadar dusmedik daha
Kusura bakma hakemi satın aldım.Hacı hacı 35 maç sonra ilk maglubiyetimi aldım 4 3 3 le 4 4 2ye kadar dusmedik daha
Ahahaha fena içinden geçmşler lem koca osmanlı böyle yenilmemişti.Hacı hacı 35 maç sonra ilk maglubiyetimi aldım 4 3 3 le 4 4 2ye kadar dusmedik daha