@GeorgeRMartin sana yenildim ( bir şeyin gerçekleşmesi kesin ise gerçekleşmiş sayılır) üstelik ben adam kime yenildiğini görsün istedim beni yenen haber verebilir
Bu nasıl bir teslimiyetçilik la az hırs yap dün başka ligde burnley ile chelsea'yi 6-1 yendim deplasmanda adamın kadrosu benimkinin 3 katıydı her şey mümkün mücadele et korsanfan ruhu bunu gerektirir@GeorgeRMartin sana yenildim ( bir şeyin gerçekleşmesi kesin ise gerçekleşmiş sayılır) üstelik ben adam kime yenildiğini görsün istedim beni yenen haber verebilir
O deilde chiesa yı iyi basıyon 92 olmuşta jesus sonradan açılır mbappe in golü yoktu 2 maçta 64 bile atmış o atamamış bu maç 2 tane attı mesela bence gücü yüksek oyuncular zor rakiplerde atıyo bana göre öyle benceAynen ondan sonra maçlar daha zorlu olacak işin pis tarafı ben kadroyu kurdum artık al sat şeklinde para biriktirmeye başlıyorum avantajım o olacak chiesa iyiki almışım adam boş geçmiyor bi de asist yapıyor müthiş oyuncu lakin Gabriel Jesus tırt çıktı 3te 0 ne la insan atar bi tane
Bu nasıl mesaj la böyle her yendiğin adama böyle yazcan mı yenildiklerine de yaz ... sana yenildim
La sen ne biçim girdin sezona hiç beklemiyordum ne yalan söyleyeyim takdir ettimGalibiyet serisiyle gidiyorum ama yakın zamanda bozulur bu.
bir hafta kazan bir hafta kaybet en sevdiğim rakip tipi istikrarsız
Aynen bende kazandığıma şaşırdım.bir hafta kazan bir hafta kaybet en sevdiğim rakip tipi istikrarsız
@Crocodile bu arada sen o maçı nasıl kazandın la hatta şöyle sorayım @Ashitaka sen o maçı nasıl kaybedebildin istatistiklere bakan ev sahibi rahat kazanmış der