Abi aston villa alınmış hani onu almayacaktık
İşte recep camgöz adamın takımını alıp ortaya çıkmayınca git en iyi takımı al hakkındır dedim. Adam ortaya çıksa kim olduğunu anlasak onun takımını al diyecektim ama çıkmadı şimdi git şu takımı al diyeceğim o da gidip başkasının takımını alacak. En kıl olduğum şeyler bunlar bir olayı organize etmeye çalışıyorsun illa bir tane kılçık çıkıyorAbi aston villa alınmış hani onu almayacaktık
Bir arkadaş fark etmemiş kura olayını sanırım ondan böyle olmuş neyse artık yapacak bir şey yok bir daha ki sefer herkese özelden msj atarım kura sonuçlarınıdavet yollananların ismi belli değil mi ki.istek yollayanlar da ismini vermiştir elbet.
Yok valla gerisine bakmadım. Hızlıca yazdım ama her zaman 2 ben alırım. Kötü takım mı çıktı? Değişebilirim.Demek ki sayılar bilinçli verildi o zaman neden beni sona aldığınızı sorabilirmiyim Selim bey
Kabul ettim.benim de nick Gyj.
teşekkürler.Kabul ettim.
Yok abi takım iyi sıkıntı yok şaka yaptım sadeceYok valla gerisine bakmadım. Hızlıca yazdım ama her zaman 2 ben alırım. Kötü takım mı çıktı? Değişebilirim.
Doğru söylüyorsun abi böyle şeylere gıcık oluyorumİşte recep camgöz adamın takımını alıp ortaya çıkmayınca git en iyi takımı al hakkındır dedim. Adam ortaya çıksa kim olduğunu anlasak onun takımını al diyecektim ama çıkmadı şimdi git şu takımı al diyeceğim o da gidip başkasının takımını alacak. En kıl olduğum şeyler bunlar bir olayı organize etmeye çalışıyorsun illa bir tane kılçık çıkıyor