Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan en pahalısı da satılmıyor işte sen bilmiyon oyunu bir tek. 2 gün boyunca1 tane bile adamım satılmadı...
La gidip mbapbe almışsın o takıma tabi oyuncu kalmaz elinde :hhh: senin takımın ilk 11ini önce 85 ortalamaya getirip sonra 90lara çıkman lazım ama 3 adam almaktansa parayı mbapbe ye basmışsın sen bu nasıl planlama :D

La gidip mbapbe almışsın o takıma tabi oyuncu kalmaz elinde :hhh: senin takımın ilk 11ini önce 85 ortalamaya getirip sonra 90lara çıkman lazım ama 3 adam almaktansa parayı mbapbe ye basmışsın sen bu nasıl planlama :D
La anlamıyon mu laftan. Takımda oyuncu yoktu zaten başta da 22 mi 23 adam mı ne vardı. Çoğu da 2-3 M ediyordu pahalılardan 1-2 tane sattım diğerinden de satınca aldım hem de kaşiften aldım 20 M falan etti o da yani listeden 30-40 a falan almadım. Az çok geliştirdik yine ama oyuncu çok azdı takımda, listede bile ucuz adam kalmadı ki doğru düzgün adam da yok al sat yapacak dediğin şey hikaye o yüzden. :D

La anlamıyon mu laftan. Takımda oyuncu yoktu zaten başta da 22 mi 23 adam mı ne vardı. Çoğu da 2-3 M ediyordu pahalılardan 1-2 tane sattım diğerinden de satınca aldım hem de kaşiften aldım 20 M falan etti o da yani listeden 30-40 a falan almadım. Az çok geliştirdik yine ama oyuncu çok azdı takımda, listede bile ucuz adam kalmadı ki doğru düzgün adam da yok al sat yapacak dediğin şey hikaye o yüzden. :D
Bence yine de yanlış yapmışsın kaşiften 80 lik iki adam alabilirdin 8 9 milyon ediyor o seviyede tanesi sonra onları da satacan hatta :oleyo2: neyse artık mbapbe yi mi satarsın toplarsın bilmiyorum kolay gelsin benim takım bi seviyeye geldi şu tatilde geliştirebildiğim kadar geliştirecem işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık