Yedeklerle 7-0 da ben yendim sen oyuncuları kov bence...Bildirim geldi şok oldum. 9-0 nedir, benim takım çıkmadı maça sanırım.
Yedeklerle 7-0 da ben yendim sen oyuncuları kov bence...Bildirim geldi şok oldum. 9-0 nedir, benim takım çıkmadı maça sanırım.
OSM kadrom çok güçlü diye operasyon yapıyor bana, başka açıklaması yok.Yedeklerle 7-0 da ben yendim sen oyuncuları kov bence...
70'lik adamlarla bunları yapıyorsam bir de 90 falan olsa kadrom ne olacak düşünmüyorum...OSM kadrom çok güçlü diye operasyon yapıyor bana, başka açıklaması yok.
En son Kasım ayında oynamıştım, transfer zorlaşmış, ayar çekmişlerdir. Eskiden olsa şimdiye tüm kadroyu satıp yeni kadro kurmuştum ama şimdi iskeleti koruyarak bir kadro oluşturdum.70'lik adamlarla bunları yapıyorsam bir de 90 falan olsa kadrom ne olacak düşünmüyorum...
Şaka bir yana dün adamım satıldı 1 tane ucuza adam aldım satılır diye hala satılmıyor. Nedir benim bu takımdan çektiğim...
Benim adamlar bekliyor öyle satılamk için 3-4 tane adam aldım daha anca. Millet 200 M'lik satış yaptı oyuncu bolluğundan...En son Kasım ayında oynamıştım, transfer zorlaşmış, ayar çekmişlerdir. Eskiden olsa şimdiye tüm kadroyu satıp yeni kadro kurmuştum ama şimdi iskeleti koruyarak bir kadro oluşturdum.
Bana 7 tane sallamışsın. Daha ne olsun. 9 tane sallayan da olmuştu. O şampiyon olur, sen ikinci olursun artık.Benim adamlar bekliyor öyle satılamk için 3-4 tane adam aldım daha anca. Millet 200 M'lik satış yaptı oyuncu bolluğundan...
Bakalım ne olacak, şampiyonluk zor bu sene. Anca 10. haftada toparlarım ben takımı...
La benim kadrom çok kötü, millet 100'lük adam çekti daha 70 lik adamlar var bende. Oyuncu satsam 80'lik adamlar bile kabulüm bırak 100'ü.Bana 7 tane sallamışsın. Daha ne olsun. 9 tane sallayan da olmuştu. O şampiyon olur, sen ikinci olursun artık.