Evet Henry'i almak içinRedmond ile Minamino'yu değerine coin ile mi sattın?
(''ctrl + enter'' yapmıştım mesaj atılmamış)
Evet Henry'i almak içinRedmond ile Minamino'yu değerine coin ile mi sattın?
,Sırf sana destek olmak adına alırdım da kasada 4m var koçum be Dert etme la satışlar sahurda açılıyor@Will of D. 1 tane adamımı al da üzerim de ki bu uğursuzluk kalsın!
2 gün oldu oyuncu satamadım
La 2 gün oldu 1 adam bile satılmadı. Bende açılmıyor sistem bu uğursuz takım da lanetlendim! :/,Sırf sana destek olmak adına alırdım da kasada 4m var koçum be Dert etme la satışlar sahurda açılıyor
Sabah 3 4 tane satmış olursun
Tam da en önemli zamanda durdu benim saışta listede 2 3 tane adam vardı almak istediğim
Oyuncu satamadığın için del pieroyu alamıyorsun ben senden önce davrandığım için Drogbayı alamıyorsunOyuncu satamadığım icin alamicam galiba drogba veya del piero'yu
Sana istediğin oyuncuları vermek istiyorum içimden geliyor ama gel gör ki ortada kalmak istemiyorum yine de biraz transfer yapayım görüşelim seni bu halde görmeye katlanamıyorumOlum bana bir tane 80+ bir OS salın ucuzundan takımda para yok.
Şu uğursuz takım için istemem normalde ama bu gidişle bu takım beni yaşlandıracak.
Gidip 2. ligden bir takım gelseydi de bu takım gelmeseydi bana ne lanet bir şeymiş bu.
12.5 M param var. Bak cash para, temiz paradır. 2 günde zar zor 1 futbolcu satarak kazandım...