1 tane 70'lik genç sol bek (kabul etmeni beklemiyordum)5 M para vermişsin 2 adama, ben ne alacam onların parasıyla?
1 tane 70'lik genç sol bek (kabul etmeni beklemiyordum)5 M para vermişsin 2 adama, ben ne alacam onların parasıyla?
Bu lig de 70 lik adam alınır mı hiç? Otoban olur o kanat...1 tane 70'lik genç sol bek (kabul etmeni beklemiyordum)
Ben 3 gün içinde tüm oyuncularımı satacağımdan aldıklarımı tamamen 3-5 bir şey kazandırsın diye alıyorumBu lig de 70 lik adam alınır mı hiç? Otoban olur o kanat...
Bende oyuncu sayısı zaten az sattıklarımdan kar atmem lazım. Bakalım ne duruma getirebilecez bu takımı...Ben 3 gün içinde tüm oyuncularımı satacağımdan aldıklarımı tamamen 3-5 bir şey kazandırsın diye alıyorum
Bende işe yaramayan bazı oyuncular var en düşük fiyattan satarımBende oyuncu sayısı zaten az sattıklarımdan kar atmem lazım. Bakalım ne duruma getirebilecez bu takımı...
Kimler mesela en düşük dediğin kendi standart değerinden mi?Bende işe yaramayan bazı oyuncular var en düşük fiyattan satarım
McqueenKimler mesela en düşük dediğin kendi standart değerinden mi?
Normal listede sat o zaman o kadar vermem ona 5 lik adama 10 M mi verilir? Kaşiften daha iyisi gelir.Mcqueen
Lewıs
Tella
Bir de Obafemı var ama onu en az 10 m' e satarım ondan dolayı en düşük fiyattan sana veremem takas olursa kabul ederim
Bende çekirdek çitliyorum gün, la bir de 2 M'lik adam koydum yani satılsın diye...
Satmam adam yok zaten 22 kişi miydi neydi benim takım zaten. Millet hem iyi takım aldı hemde 30 futbolcusu falan var, oyun her yerde kısıyor benim takımı...Maliyetine satacağız yakında.