Lige girdikten sonra istifa edip tekrar aynı lige giremiyorsun diye biliyorum.Oynamayan adama gelen takımı, kötü takım denk gelen alsın?
Lige girdikten sonra istifa edip tekrar aynı lige giremiyorsun diye biliyorum.Oynamayan adama gelen takımı, kötü takım denk gelen alsın?
Bana hepsi uyar burada bi müzakere edilsin bu akşam orta yol bulunurGaliba bu ikisinden birinde oynayacağız.
Lige ikinci bir defa girmeyecek ki. Oynamak istemeyenin takımına girecek direk.Lige girdikten sonra istifa edip tekrar aynı lige giremiyorsun diye biliyorum.
İşte bunu yapamıyorsun istifa ettiğinde o ligde başka bir takım almana oyun izin vermiyorLige ikinci bir defa girmeyecek ki. Oynamak istemeyenin takımına girecek direk.
Mesela ben gruptaki 4. takım olan Rennes yerine, 1. takım olan Chelsea'yı yönetseydim yarı finale kadar yolum vardı.
Adam en sona kadar bekleyip kimse almamışsa takımı alacam diyorİşte bunu yapamıyorsun istifa ettiğinde o ligde başka bir takım almana oyun izin vermiyor
Adam en sona kadar bekleyip kimse almamışsa takımı alacam diyor
He tamam o zaman peki hangi ligde oynayacazÖyle de olmuyor işte. 4 günlük bir başlama süresi var. 2-3 gün girmesen zaten 7-8 antrenman geriye düşüyorsun.
He tamam o zaman peki hangi ligde oynayacaz
Chelsea gibi bir takım için 7-8 antrenman feda olsun .dÖyle de olmuyor işte. 4 günlük bir başlama süresi var. 2-3 gün girmesen zaten 7-8 antrenman geriye düşüyorsun.