O da mı gitmiş yavMbappe mi
O da mı gitmiş yavMbappe mi
Kimpembe'yi mi alsaydım?Mbappe mi
70 küsür hepsi neresi iyi?Bence alabilirdin forvet hattın iyi gibi gözüküyor.
Gel mbappe rashford takası yapalım70 küsür hepsi neresi iyi?
Defans da hiç olmazsa 2 tane 80 lik adamlar var. Kalede de 80lik var, ortasaha da da 1 tane 80 lik var. Tek olmayan yer forvet hattıydı...
Neyse lig başlayana kadar baya toparlarız kadroyu ama kadronun oturması bir 10. haftayı bulacak anlaşılan...
Defansını şimdi gördüm forvet hattı 80 e yakın 70 küsür ama çok da kötü değil tabi osmye yeni başladım burda farklı olabilir fifada en azından böyle.70 küsür hepsi neresi iyi?
Defans da hiç olmazsa 2 tane 80 lik adamlar var. Kalede de 80lik var, ortasaha da da 1 tane 80 lik var. Tek olmayan yer forvet hattıydı...
Neyse lig başlayana kadar baya toparlarız kadroyu ama kadronun oturması bir 10. haftayı bulacak anlaşılan...
Rashford+Greenwood falan vermen lazım Mbappe bu boru mu? Adamın geliş kalitesi 90...Gel mbappe rashford takası yapalım
Şuan 2 oyuncu aldım satılan oyuncular olunca sana özelden teklifimi yaparımEvet teklifin nedir
Rashford 86 ben sana +5 milyon vereyim bu konu kapansınRashford+Greenwood falan vermen lazım Mbappe bu boru mu? Adamın geliş kalitesi 90...
Ben onu lig başlayana kadar 94-95 falan yaparım...
Ben hiç oyuncu alamadım kafayı yiyeceğimŞuan 2 oyuncu aldım satılan oyuncular olunca sana özelden teklifimi yaparım