İlk 10'da olup da beni hiç yenememiş tek takım seninki. Demek ki doğru bir taktikle çıkmışım karşınaİlk bir kaç hafta defansif oynadım fakat sarmadı az gollü maçlar. Sonra dedim yürü ya ölecez ya öldürecez.
En açık ve ofansif oynayan bendim evet. Büyük takımlar bana karşı bile kapandı, onları bu hareketlerinden dolayı kınıyorum zaten...
Hele de şu @Riful falan utanmasa yedeklerle de defans yapacaktı.
He çok yedim hem çok attım. Güzel maçlar oldu bu sezon.
Yüzde yüz senden daha iyi teknik direktörüm. Atak bile oynayamıyorsun korkak herif, dalga geçiyorsun hesapta!İlk 10'da olup da beni hiç yenememiş tek takım seninki. Demek ki doğru bir taktikle çıkmışım karşına
4-2-4 ile oynadım tüm sezon. 4 forvet ile sahaya çıkardım takımı. Kim cesaret etmiş sürekli 4 forvet oynatmayaYüzde yüz senden daha iyi teknik direktörüm. Atak bile oynayamıyorsun korkak herif, dalga geçiyorsun hesapta!
Zaten seni o diziliş bitirdi.4-2-4 ile oynadım tüm sezon. 4 forvet ile sahaya çıkardım takımı. Kim cesaret etmiş sürekli 4 forvet oynatmaya
Aslında müthiş gidiyordum ama taktik tıkandı. Bu oyunda başarılı olduğun her taktik belirli bir süre sonra bocalamaya başlıyor ve ben değiştirmeden devam etmeye çalıştım ancak başaramadım.Zaten seni o diziliş bitirdi.
Laaan bırakkkk.4-2-4 ile oynadım tüm sezon. 4 forvet ile sahaya çıkardım takımı. Kim cesaret etmiş sürekli 4 forvet oynatmaya