O zaman ben sana nasıl takıldım ya Ia ?Bugün fark yemezsem Iyi cok sacma bi taktikle cıktım.
Geliyor benim maçımı buluyorsunuz yav?
O zaman ben sana nasıl takıldım ya Ia ?Bugün fark yemezsem Iyi cok sacma bi taktikle cıktım.
Bende şaşırdım bügün 5 yedim mesela formasiyon farkliydı bi tekO zaman ben sana nasıl takıldım ya Ia ?
Geliyor benim maçımı buluyorsunuz yav?
Kadro gelişiminde sıkıntı yok maç saatini kaçırdım çok defa oyuncular antrenmanda diziliş boşken yakalandım yoksa takıma bakıyorumİlgilenemiyorum diyorsun ama kadron taş. İşte korkundan defans yapayım dedim ters tepti. Neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Hakem kırmızı diye en yumuşak stilde oynadım. Modriç senin kurbanın olmuştur.Lan @Riful utanmıyon mu beraberliğe yatmaya? Bir de Modric'i sakatlamışsın terbiyesiz herif!
Yav bırak ''Avutsun bahaneler'' şarkısını dinle hadi sen.Hakem kırmızı diye en yumuşak stilde oynadım. Modriç senin kurbanın olmuştur.
Yalnız yine berabere kaldık, yine elimden kaçmayı başardın.
Bir dahakine böyle olacak.
Puan farkı talihsizlik sadece. Kalan tüm maçları kazanınca seni geçerim büyük ihtimal. Şampiyon olmam ise diğerlinin maçlarına bağlı.Yav bırak ''Avutsun bahaneler'' şarkısını dinle hadi sen.
9 puan fark yemişsin benden. Bu gidişle o 18 falan olur zaten... :S
Sen diğer tüm maçları kazan ben OSM'yi bırakacam.Puan farkı talihsizlik sadece. Kalan tüm maçları kazanınca seni geçerim büyük ihtimal. Şampiyon olmam ise diğerlinin maçlarına bağlı.
Bugün hariç kalan maçları kazanma şansı var ama.Sen diğer tüm maçları kazan ben OSM'yi bırakacam.
O berabere kalır en kötü 3 maç daha...Bugün hariç kalan maçları kazanma şansı var ama.