Sergio Robeertoyu sattım listeye gelmiş tekrardan, adam 97 olacak 33 M. 30 yaşında 100 kalitede ki adama 60 M vermem.60m ile sana Andre almeida yı veriyorum almıyorsun adam gayet olgun
Roberto'yu 4-5 defa antremana soksam zaten 100 oluyor.
Sergio Robeertoyu sattım listeye gelmiş tekrardan, adam 97 olacak 33 M. 30 yaşında 100 kalitede ki adama 60 M vermem.60m ile sana Andre almeida yı veriyorum almıyorsun adam gayet olgun
@Riful Tebrik ederim, ligde ilk yenilgim.
Azıcık faydan dokunsun bize beSergio Robeertoyu sattım listeye gelmiş tekrardan, adam 97 olacak 33 M. 30 yaşında 100 kalitede ki adama 60 M vermem.
Roberto'yu 4-5 defa antremana soksam zaten 100 oluyor.
Valla zar zor oyuncu satılıyor zaten benim. Elime 3-5 kuruş bir para geçti onunla da iyi bir adam almam lazım.Azıcık faydan dokunsun bize be
Peki öyle olsun bakalımValla zar zor oyuncu satılıyor zaten benim. Elime 3-5 kuruş bir para geçti onunla da iyi bir adam almam lazım.
Beni geçerek çok büyük hata yaptın. Hayatın karardı o sonuçtan sonra, bu gidişle 10. sıraya kadar düşeceksin.
Seni geçmeden önce oyunda böyleydim...Beni geçerek çok büyük hata yaptın. Hayatın karardı o sonuçtan sonra, bu gidişle 10. sıraya kadar düşeceksin.