Forvetler yorgundu. Neyse yenilmedim en azından. Tek yenilgimi senden almıştım kupada. İlk devreyi namağlum kapattım.@Jiraiya tebrikler berabere kaldık ama biraz şanslıydım gibi.
Forvetler yorgundu. Neyse yenilmedim en azından. Tek yenilgimi senden almıştım kupada. İlk devreyi namağlum kapattım.@Jiraiya tebrikler berabere kaldık ama biraz şanslıydım gibi.
Son 9 maçta 2 gol yemişim ve namağlup’um . 16. Lıktan 8.liğe geldim 3. İle aramda 5 puan var. 3. Bitirip kupayı alırsam hedefime ulaşmış olacağım sen varken şampiyonluk zor . Benim de defler yorgundu vallaForvetler yorgundu. Neyse yenilmedim en azından. Tek yenilgimi senden almıştım kupada. İlk devreyi namağlum kapattım.
Benimle oynarken söyleseydiniz icabına bakardım Fenerbahçe gibi oldum büyük takımlara karşı güzel oynuyorumTL bile böyle değer kaybetmedi Wolwerhampton @Jiraiya namağlup ilk yarıyı bitirdi adam la biri yensin şunu kf olarak gurur meselesi oldu
Yenilirim elbet insanları kışkırtma. Ben baktım da üç gündür oyuna girmiyormuş. Yazık oldu. Dönerse toparlar gerçi.TL bile böyle değer kaybetmedi Wolwerhampton @Jiraiya namağlup ilk yarıyı bitirdi adam la biri yensin şunu kf olarak gurur meselesi oldu
Hadi ya baya iyi gidiyordu ikiniz iyi kapışacaksınız diyordum 3 maç en önemli maçları bide hep zor rakiplerle oynamış noldu acabaYenilirim elbet insanları kışkırtma. Ben baktım da üç gündür oyuna girmiyormuş. Yazık oldu. Dönerse toparlar gerçi.
Benle maçı var sonra dönsün durun bende yeneyim...Yenilirim elbet insanları kışkırtma. Ben baktım da üç gündür oyuna girmiyormuş. Yazık oldu. Dönerse toparlar gerçi.