Seni beraberlikler aşağı çekiyor...Bezdim uIan şu taktiği oturtamamaktan
O kadar deneme yapıyoz sonuç gene hüsran anassını satayım!
Rifoya heİaI olsun, herkes ona güIdü cevabı sahada veriyor şimdi beni geçip 5, bile olmuş
Seni beraberlikler aşağı çekiyor...Bezdim uIan şu taktiği oturtamamaktan
Rifoya heİaI olsun, herkes ona güIdü cevabı sahada veriyor şimdi beni geçip 5, bile olmuş
Hazırlık maçı attım o da berabere bittiBezdim uIan şu taktiği oturtamamaktan
Al bak paraya bak hala at diyorsan atayım ama dostluk maçı sorun yokBen sana amnında atıyordum! ?
PintiIer!
Ijan ik defa 5Ii defans oynatıyorum, dostIuk maçlarında çok iyi izlenim aIınca bunda karar kıIdım, mod defansifdi evimdeyim diye normal yaptım, berabere kaImak istesem kalırdım kazanmak istedim o yüzden, rakip viIIa olsa bile ama mac bir oynanıyor bakıyorum embesiIer iIk dakkada goI yiyor sonuç hüsranHazırlık maçı attım o da berabere bitti
Bırak ya işi işten geçtiAl bak paraya bak hala at diyorsan atayım ama dostluk maçı sorun yok
5’li def güzel de kendimden güçsüz takımlara karşı napcam bilmiyorumBırak ya işi işten geçti
onun yeerine 5'Ii defans taktiği tüyosu ver ?
Yanlış taktik kullandım ama büyük fark yemedim en azından
Tam olarak nasıl olduğunu anlasam... dostluk maçını mı kastediyorsunBendden de aI, ölmezsin
Bende 2 as oyuncumu oynatmadim dinlensinler diye. 1 tane de sakat vardi...Yanlış taktik kullandım ama büyük fark yemedim en azından
Tam olarak nasıl olduğunu anlasam... dostluk maçını mı kastediyorsun