Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro değerleri dengeli hiç ağlama :artiz: bahaneler bahaneler ..
La kadro değerim 3-4 gün önce 12-13. sırada falandı. Transfer yaparak az çok gelişti şuan bile 6. sıradayım. Onu geç 12. sırada ki adamla aramda 80M lik bir kalite farkı var. O bile fazlalık oyuncu aldım 3-4 satarım diye o eder yani. Senin kaliten bile 5. sırada olmana rağmen 85 M fark var aramızda sen 5 ben 6. sıradayım kalite olarak. Hala dengeli diyorsun utanmadan. :artiz:

13. sırada olduğundan bahsetmiyorum bile, kovacaklar seni kovacaklar! :ehe:

La kadro değerim 3-4 gün önce 12-13. sırada falandı. Transfer yaparak az çok gelişti şuan bile 6. sıradayım. Onu geç 12. sırada ki adamla aramda 80M lik bir kalite farkı var. O bile fazlalık oyuncu aldım 3-4 satarım diye o eder yani. Senin kaliten bile 5. sırada olmana rağmen 85 M fark var aramızda sen 5 ben 6. sıradayım kalite olarak. Hala dengeli diyorsun utanmadan. :artiz:

13. sırada olduğundan bahsetmiyorum bile, kovacaklar seni kovacaklar! :ehe:
Wolv hariç çok bi kadro farkı yok bence ilk 11 arasında(kadro listesi )

Abramoviçle aram çok iyi ona 3.lük sözü verdim. O da senin canın sağolsun oynattıgın futbol yeter dedi. Takımın yakaladığı ivme zaten ortada . Tottenham biraz canımı sıkıyor sadece . Davamız aynı ama çok güçlüler . Bana yakın güçte herkesi kıskanırım .

Wolv hariç çok bi kadro farkı yok bence ilk 11 arasında(kadro listesi )

Abramoviçle aram çok iyi ona 3.lük sözü verdim. O da senin canın sağolsun oynattıgın futbol yeter dedi. Takımın yakaladığı ivme zaten ortada . Tottenham biraz canımı sıkıyor sadece . Davamız aynı ama çok güçlüler . Bana yakın güçte herkesi kıskanırım .
Bilmem artık kadro kaliten benden iyi ama 13. sıradasın, gerisini sen düşün... :ehe:

Benim kadro kalitesindeki hedefim ilk 13tü 13teyim de uzun zamandır. Ama baktım şimdi de arada uçurum yok hiç. Wol uçtu bi, o da şampiyonluğa uçar gider. Herkes herkesi yenebilir. Benim baktığım yer menajer listesi dicem de şu an büyük takımdaki arkadaşlar baya dezavantajlı transferde arayı açamadılar. Her maçta puan kaybetme olasılıkları var

Benden 1 puan alana istediği bir oyuncumu en dip fiyattan verecem, 3 puan alana istediği 3 oyuncumu en dip fiyattan verecem. Hadi bakalım :) Biraz heyecan gelsin madem lige. :)
Buraya bir ekleme yapayım, kadro değeri ilk 5'de olanlar istisna olsun. Çünkü ben gidip Aston Villa'ya en iyi 3 oyuncumu verirsem bu sefer o çok güçlü olacak 1 milyar değere gelecek ve değişen bir şey olmayacak. O yüzden bu şekilde yapmak daha mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık