İnsanların şu güzel şevkini kırma yahuDiğer kayıtlarda aldım oynattım leş oğlu leş ya. Daha da yüzüne bakmam
İnsanların şu güzel şevkini kırma yahuDiğer kayıtlarda aldım oynattım leş oğlu leş ya. Daha da yüzüne bakmam
SF yi kanada koysan pek sırıtacağını sanmam hele gücü 114seÇünkü bana kanat forvet lazım
Dıger lig de bendede var lewa 14 macta 11 gölü var. Değşıyor sanırım sürekliİnsanların u güze şevkini kırma yahu
114 adamı kaleye bile koysan oynayabilmesi lazım.SF yi kanada koysan pek sırıtacağını sanmam hele gücü 114se
Ben lewayı çok severim alan kişide çok iyi oynar umarım ama denedim onayladım sevmedimİnsanların şu güzel şevkini kırma yahu
Tecrübeli arkadaşlara sormak lazım ama sanki 95den sonrası çok fark etmiyor. bana öyle geldi114 adamı kaleye bile koysan oynayabilmesi lazım.
Bu seferki "formda" üstelik extra katkı verecektir, benim hücum hattı ilk mactan beri kısır olduğundan 4 gol attı 8 - 9 maçta hücumum iyi birinin elinde daha faza atacağını tahmin ediyorumDıger lig de bendede var lewa 14 macta 11 gölü var. Değşıyor sanırım sürekli
Göreceli bir mesele kiminde iyi olur kiminde kötüBen lewayı çok severim alan kişide çok iyi oynar umarım ama denedim onayladım sevmedim
Tecrübeli arkadaşlara sormak lazım ama sanki 95den sonrası çok fark etmiyor. bana öyle geldi
114 adamı kaleye bile koysan oynayabilmesi lazım.
Formda olması tam olarak ne katkı veriyor ?Bu seferki "formda" üstelik extra katkı verecektir,
Aga oyun motoru bozuk ful pozisyona giren sendin oyun bana gıcık ben napayımBir şeyler sayıklıyordun sen?
C. Ronaldo hat trick yaparak gereken cevabı vermiş.