Ben de 5 yıldız oyuncu başarısını açmak için aldım yoksa 100 coin değmezLig başı 200 coin falan vardı yarısını ona mı vereydim
Ben de 5 yıldız oyuncu başarısını açmak için aldım yoksa 100 coin değmezLig başı 200 coin falan vardı yarısını ona mı vereydim
Alınacak oyuncu az kaldıŞuan oyunu herkes böyle oynuyor etkinlikten dolayı
Transfer listesinde diğer liglerdeki oyuncular yok ya bizim yamyam menajerlerden dolayı mı yoksa oyunla mı alakalı bilmiyorum. Suan mesela transfer listesinde 100’lük adamlar hariç adam kalmamış. Ligin en pahalı takımı hala 20 milyona falan oyuncu alıyorAlınacak oyuncu az kaldı
Ben 2-3 tane adam aldım yine durdu piyasa...Şuan oyunu herkes böyle oynuyor etkinlikten dolayı
Tam da dediğin gibiTransfer listesinde diğer liglerdeki oyuncular yok ya bizim yamyam menajerlerden dolayı mı yoksa oyunla mı alakalı bilmiyorum. Suan mesela transfer listesinde 100’lük adamlar hariç adam kalmamış. Ligin en pahalı takımı hala 20 milyona falan oyuncu alıyor
Kadro değerin gayet iyi la, ort. Oyuncu değerin benden yüksek.Ben 2-3 tane adam aldım yine durdu piyasa...