Yarın sakın şu saçma 4 2 4 ünle çıkma lan Adam gibi bir diziliş seç ve defansif oyna yoksa lider seninde içinden geçecekÇünkü A.Villa yarın benle karşılaşacak.
Gerekirse otobüsü çek
Yarın sakın şu saçma 4 2 4 ünle çıkma lan Adam gibi bir diziliş seç ve defansif oyna yoksa lider seninde içinden geçecekÇünkü A.Villa yarın benle karşılaşacak.
4-2-4 ile başarısız oldum şimdiye dek ama nedense çok güven veriyor bana bu taktik. Üstelik son maçı kazanarak şeytanın bacağını kırdım ve ilk galibiyetimi elde ettim. 4-2-4 ile her şeyi yapabilirmişim gibi hissediyorum.Yarın sakın şu saçma 4 2 4 ünle çıkma lan Adam gibi bir diziliş seç ve defansif oyna yoksa lider seninde içinden geçecek
Gerekirse otobüsü çek
5 orta sahaya karşı otoban olur bu taktik .4-2-4 ile başarısız oldum şimdiye dek ama nedense çok güven veriyor bana bu taktik. Üstelik son maçı kazanarak şeytanın bacağını kırdım ve ilk galibiyetimi elde ettim. 4-2-4 ile her şeyi yapabilirmişim gibi hissediyorum.
Seninle görüşeceğiz sen beni merak etmeGörüceğiz 5 yemede
Yarın beni yen önce.Seninle görüşeceğiz sen beni merak etme
Üflesem uçacak bir takımın var zor olmasa gerekYarın beni yen önce.
Bak büyük konuşuyorsun.Üflesem uçacak bir takımın var zor olmasa gerek
Atak taktiklerinden en iyisi ve dengeli olanı 4-3-3 çünkü.Neden ligde her dört kişiden üçü 4-3-3 oynuyor ya
Tek başına 4-2-4 oynayan arkadaşı cesaretinden ötürü tebrik ediyorum
Doğru olabilir ama sıkıntı güçlü güçsüz demeden herkesin bu taktiği kullanması Defansif oynayan çok az kişi var ligde bir bakıma iyi birşey aslında bu genelde bol gollü oluyor maçlar, maç başına 2.65 gol ortalamsı var ligdeAtak taktiklerinden en iyisi ve dengeli olanı 4-3-3 çünkü.