Bi şey soracağım 5 maç sakat gösteriyor doktora götürdüm tedaviye başladı 13 saat yazıyor 13 saat sonra komple iyileşecek mi?
Maaesef resimIer açılmıyor dostum?Türkiye de var mı bilmiyorum.
Burdan oyunu indirip gerekli şartları yerine getirirsen bedava coin veriyo
Hayır 1 en fazla 2 maç çok nadir 3 maç iyileşecekBi şey soracağım 5 maç sakat gösteriyor doktora götürdüm tedaviye başladı 13 saat yazıyor 13 saat sonra komple iyileşecek mi?
Anında tedavi diyor mesela 56 coin diyor versem peki?Hayır 1 en fazla 2 maç çok nadir 3 maç iyileşecek
Yarın kupa maçı var hiç hazır değiliz sakat yorgun oyuncularımMaaesef resimIer açılmıyor dostum?
Bu hafta bize yaradı bu arada rakipler puan kaybetmiş
AynıAnında tedavi diyor mesela 56 coin diyor versem peki?
Benim oyuncular maçı sattı. Maçta tek bir aksiyona girmediler. Bari numaradan atak falan yapsalardı. Morinyo ile aynı kaderi yaşıyorum, oyuncular bana ihanet ediyorlar ama bugünleri de aşacağım ve kupaya ulaşacağım.Ben demiştim demeyi sevmem
Bana 10 a sattığın davinson sanchez şuan 87Benim oyuncular maçı sattı. Maçta tek bir aksiyona girmediler. Bari numaradan atak falan yapsalardı. Morinyo ile aynı kaderi yaşıyorum, oyuncular bana ihanet ediyorlar ama bugünleri de aşacağım ve kupaya ulaşacağım.
Kaç puan olursa olsun. O beni satmadan ben onu sattım.Bana 10 a sattığın davinson sanchez şuan 87