Oyunda böyle şeyler oluyor yapacak bir şey yok tebrik ederim. 17 şut çekip kazanamamak biraz ağrına gidiyor insanın ama atlatırız napalım@GeorgeRMartin şansına kazandım siz daha iyi oynadınız.
Oyunda böyle şeyler oluyor yapacak bir şey yok tebrik ederim. 17 şut çekip kazanamamak biraz ağrına gidiyor insanın ama atlatırız napalım@GeorgeRMartin şansına kazandım siz daha iyi oynadınız.
Ben de gelmeye başladım ama daha yavaş.Yavas yavas geliyorum!
Ben olmasam galibiyetin yok.Oyunda böyle şeyler oluyor yapacak bir şey yok tebrik ederim. 17 şut çekip kazanamamak biraz ağrına gidiyor insanın ama atlatırız napalım
4 maç oldu la bismillah bi dur takımı yeni oturttuk bugün 343 denedim içerde baya ofansif aslında oyun üstünlüğünü almışım ama gol gelmemişBen olmasam galibiyetin yok.
Hangi taktiği kullanıyorsun? Taktikle mi alakalı acaba? Bütün oyuncuları mevkisinde oynattın yine aynı şeyi dedi. 4-3-3 b ya da a oynatıyorum düzgün oynadığım bir maç yok yani. Bundan önceki ligte ilk 5 te bitirmiştim. Bu sefer avaraj takımı olacağız galibaBende de aynı oluyor, her zaman rakip daha iyi dizilişe sahip diyor. İkimizin maçında görüşürüz.
Şu an 4-2-4 A oynatıyorum genelde. Öyle demesinin nedenini çözemedim, eski sezonlarda da aynını diyordu, taktiğim değişse de aynı şeyi diyor yani. Herhalde rakip takim diziiiş ile daha uyumlu bir oyuncu kitlesine sahip, bilemiyorum.Hangi taktiği kullanıyorsun? Taktikle mi alakalı acaba? Bütün oyuncuları mevkisinde oynattın yine aynı şeyi dedi. 4-3-3 b ya da a oynatıyorum düzgün oynadığım bir maç yok yani. Bundan önceki ligte ilk 5 te bitirmiştim. Bu sefer avaraj takımı olacağız galiba
4-2-4 ne reis modern futbol anlayışına direniş mi başlattın? Zararlı cıkarsın bak sistemi kimse yenemez. Gel 4-3-3’e boyun eğ.Şu an 4-2-4 A oynatıyorum genelde. Öyle demesinin nedenini çözemedim, eski sezonlarda da aynını diyordu, taktiğim değişse de aynı şeyi diyor yani. Herhalde rakip takim diziiiş ile daha uyumlu bir oyuncu kitlesine sahip, bilemiyorum.
Oynadığım 4 takım da benim taktiği antisini mi oynuyor anlamadım ki. Bu lig şikeli kardeşim gördüler geçen sezon girdik ilk 5 e. Bunlara verin challenge olsun falan mı dediler naptılar abi şaka gibi ya resmen sisteme karşı savaş veriyoruz.Şu an 4-2-4 A oynatıyorum genelde. Öyle demesinin nedenini çözemedim, eski sezonlarda da aynını diyordu, taktiğim değişse de aynı şeyi diyor yani. Herhalde rakip takim diziiiş ile daha uyumlu bir oyuncu kitlesine sahip, bilemiyorum.