Çıkarsan gel de yarı finalde seninle karşılıklı bir top depek...
Kaç saattir top görmüyor dürbünlü, delleniyor oğlan...
3 kişi tutuyormuş. :d
Çıkarsan gel de yarı finalde seninle karşılıklı bir top depek...
Kaç saattir top görmüyor dürbünlü, delleniyor oğlan...
Montaj lazım şuraya Dortmund ve diğer takımların amblemlerini koyun...3 kişi tutuyormuş. :d
OSM = çöp . uzun lafın kısasıBenim taktik değişik biraz, çizgi taktiklerim de biraz farklı. Bayern'e karşı da 5-0 kazanmıştım mesela onun kadro ikimizden de iyiydi. Sen özel antreman kullanmasan çok farklı skorlar olabilirdi şuan. Yani çok farklı bir stil de oynuyor şuan takım.
Bu Haaland'ın 10 golü olması lazım 1 golü vardı o kadar maçta sen düşün. Bu maç 1 gol 1 asist yapmış o da kendine geliyor yavaştan.
Sancho yine beklediğim gibi fena oynuyor. Sen özel antreman kullanıyon mu bu maç onu de.
Söylemem taktiği,deplasman geliyorum yani.@Sir Crocodile rövanşta senin dediğin taktikle çıkıcam. Sadece dizilişi söyle ve gerçekleşsin.
Söylemem taktiği,deplasman geliyorum yani.
Özel antreman kullaniyon mu?
Yok sen bana herhangi bir taktik de onu kullancam.Söylemem taktiği,deplasman geliyorum yani.
Özel antreman kullaniyon mu?
Yok yav dün konuştuk bana sordu kullanalim dedim. Şimdi de ben sordum o kadar da söyler heralde.Bavs son 10 saniye yapabilir. :d
Bana niye soruyon ki rakibinim şimdi karşı taktik mi vereyim?Yok sen bana herhangi bir taktik de onu kullancam.