Çünkü paran yetmiyorBu osm de ilk haftadan transfer yapmak istediğimizde neden coin istiyor yoksa hep mi coin istiyor transferde
Çünkü paran yetmiyorBu osm de ilk haftadan transfer yapmak istediğimizde neden coin istiyor yoksa hep mi coin istiyor transferde
Öyle deme belli olmaz senin taktiklerin çok iş yapıyor beni elersen favorim sensin ama kırmızı yemem hakeme oynuyorum ben. Benim canıma minnet sen de kabul ediyorsan yanlışlıkla bile antrenman kampı seçeneğine basmamYok canım favori sensin. Belki bi kırmızı yersen ilk maç için şansım olur. İkinci maça kesin kayıp gözüyle bakıyorum. Gel kamp kullanmamak konusunda anlaşalım.
Hea doğru parayı bankaya yollamıştım shshdhdÇünkü paran yetmiyor
Bana olan inancın gözlerimi yaşartıyor sen benimle karşılaşma o kadar söylüyorumSon 8, bence böyle olacak ;
PSG
Münih
Cıty
Lıverpool
Barcelona
Ajax
Kıev
Sevılla
Kıev, beni bir kere yendi. Senden güçsüz olduğumu kabul edemem.Bana olan inancın gözlerimi yaşartıyor sen benimle karşılaşma o kadar söylüyorum
Onu göreceğiz bu oyun taktik oyunuKıev, beni bir kere yendi. Senden güçsüz olduğumu kabul edemem.
Anlaştık o zaman boşuna coin harcamayalım.Öyle deme belli olmaz senin taktiklerin çok iş yapıyor beni elersen favorim sensin ama kırmızı yemem hakeme oynuyorum ben. Benim canıma minnet sen de kabul ediyorsan yanlışlıkla bile antrenman kampı seçeneğine basmam
Anlaştık o zaman boşuna coin harcamayalım.
Bende harcayacak coin kalmadı zaten. :/
Sen köy takımı ile yenilgisiz bir şekilde grubunu birinci tamamlamışsın. Elin dortmuntlusu ise ama coin basıyorlar, ama yedek çıkıcam vurma diye diye, federasyona ağlayarak ancak ikinci çıkıyor. Belki liverpooldan 8 yeyip eleneceksin ama bu taraftar seninle gurur duyuyor. :sNeyse @Sir Crocodile @Kenny McCormick Ben grup 1'ncisi çıkarak işlevimi yerine getirdim. Dortmund ile birinci olamayanda ne bileyim :S