Şunu okuyunca çok incindim ve antreman bastım.Kritik gün. Büyük sürpriz olmazsa gruptan çıkıyorum her türlü.
Şunu okuyunca çok incindim ve antreman bastım.Kritik gün. Büyük sürpriz olmazsa gruptan çıkıyorum her türlü.
Ayıp ama bu Senin beni yenmen sürpriz olmayacak mıydı gerçekleri konuştuk sadece..Şunu okuyunca çok incindim ve antreman bastım.
Ben Killerin ona söylediğini sana söylemem merak etmehawkins gibi sallıyom işte
Sen onu yen biz sezon bitene kadar seni konuşuruzŞunu okuyunca çok incindim ve antreman bastım.
Oyundan bildirim geliyor. Hem de analist var onu gönder her maç bedava zaten, rakip gizli antremana mı gitmiş, özel antremana mı gitmiş belli oluyor.Antreman kampı basarken karşı menajere bildirme diye bir kural koysak mı ? Ya da bu kuralı isteyenler arasında uygularız istemeyen yine bildirmesin.
Bildirim olayını bilmiyordum bende sadece oyun içi bildirim açık başka bildirim gelmiyor. Yine de son saniye kamp basma muhabbetinin önüne geçilebilir dediğim şey ile.Oyundan bildirim geliyor. Hem de analist var onu gönder her maç bedava zaten, rakip gizli antremana mı gitmiş, özel antremana mı gitmiş belli oluyor.
Adam yine son saniye basıp buraya son saniye yazar. Bir şey fark etmez ki yine...Bildirim olayını bilmiyordum bende sadece oyun içi bildirim açık başka bildirim gelmiyor. Yine de son saniye kamp basma muhabbetinin önüne geçilebilir dediğim şey ile.
Kuralda zamanını belirtiriz canım maç belirlendikten sonra zaten 24 saat süre var . Son birkaç saat kalmasına dek bildirilebilir.Adam yine son saniye basıp buraya son saniye yazar. Bir şey fark etmez ki yine...
Minimum 5 yiyeceğim.Sen onu yen biz sezon bitene kadar seni konuşuruz
Ben basmadım valla. Eğer kaybedersem oyunun ne kadar çöp olduğunu görmüş olurum.Minimum 5 yiyeceğim.