Kiev bırak 2.liği lider bile çıkabilirİkincilik mücadeleleri baya keyifli. Kalbim Kiev, Marsilya ve A.Madrid'den yana. Paris ve Leipzig'i bilemedim. :S
Kiev bırak 2.liği lider bile çıkabilirİkincilik mücadeleleri baya keyifli. Kalbim Kiev, Marsilya ve A.Madrid'den yana. Paris ve Leipzig'i bilemedim. :S
Umarım lider çıkar o zaman. Lanet olsun büyük takımlara :SKiev bırak 2.liği lider bile çıkabilir
Sen de bas diyeceğim de coinsine yazıkYa olm zaten sonuncuyum puanım yok... Ligde küme düşme sınırındayız bi şampiyonlar ligi maçı kazanıp bi tebessüm edelim dedik onu bile çok gördüler. Bana antrenman basmak nedir ya? Ayıptır.
Sonuçları paylaşmasaydın keşkeMaçlar oynandı.
Hadsiz herif çıktığım kadroya bak 54 'lük forveti oynattım.Şanlı Zenit'imiz dörder dörder atıyor yine. Ezik Dortmund ise berabere kalmış.
Hemen bahanelere sığınmışsın. :s Grubu Gökdeniz Karadenizli Zenit'in arkasında bitirmenin hiçbir bahanesi olamaz. :sHadsiz herif çıktığım kadroya bak 54 'lük forveti oynattım.
Farketmez benim için gruptan çıkmak önemli, o çıksa ne olacak diğer tur pert edecekler bunu.Hemen bahanelere sığınmışsın. :s Grubu Gökdeniz Karadenizli Zenit'in arkasında bitirmenin hiçbir bahanesi olamaz. :s
Ben de aynısından yapıyorum.Farketmez benim için gruptan çıkmak önemli, o çıksa ne olacak diğer tur pert edecekler bunu.
Onu geç son maç onunla, istesem kazanıp lider çıkarım ama diğer tur için adamlar yorulacak. O yüzden riske atmaya gerek yok diğer turu.
Senin gibi futbol cahilleri anlamaz bu taktiklerden...
Kendi kaşındı.@Kaizokou Gari , @Bavs ile uğraşmamalıydın.