Oynayacak arkadaşlar +1 yazsın yorumlara da net bi fikir sahibi olalım sayı hakkında.
+1
Oy veren kişilerle iletişime geçerim ben. Açıkçası aklımda Şampiyonlar Ligi yapmak vardı. Eleme usulüyle oynanıyor sanırım o.
Oynayacak arkadaşlar +1 yazsın yorumlara da net bi fikir sahibi olalım sayı hakkında.
+1
Öyle değil reis istekli değillerdi işi yokuşa sürüyorlardıİlk zorlukta hemen pes etmişsin lig organize etmek kolay mı öyle biz kaç lig kurduk herkese tek tek msj mı atmadık neler yapmadık sen hemen pes et, git küs
Ufak bi grup aşaması var ama sonra elemelere geçiyor elenenler kopup gider lig yapalım son ana kadar mücadele olurOy veren kişilerle iletişime geçerim ben. Açıkçası aklımda Şampiyonlar Ligi yapmak vardı. Eleme usulüyle oynanıyor sanırım o.
Baktın ortam müsait değil ertele sen de niye ısrar ediyorsun gardaşımÖyle değil reis istekli değillerdi işi yokuşa sürüyorlardı
Ufak bi grup aşaması var ama sonra elemelere geçiyor elenenler kopup gider lig yapalım son ana kadar mücadele olur
ligde hepimiz olacaksak gelirim botlarla kapışmaktan gına geldi yeter ya
Adamlar istedi onlar isim yazdırdı sonra gelmediler benim suçum yok kiBaktın ortam müsait değil ertele sen de niye ısrar ediyorsun gardaşım
Oynamak çok isterim ben de ama yoğunum, tam performans gösteremeyebilirim bir süre. O yüzden yer varsa yazın yoksa sorun olmaz