Sana oyuncu kalmazdı emin ol.Turnuva yerine, lig yapsaydık ; muazzam transfer yeteneğimle, içinizde geçerdim.
Hele ki burada oynayan 3-5 kişi falan oyuncuları yiyorlar içlerinden biri de benim.
Sana oyuncu kalmazdı emin ol.Turnuva yerine, lig yapsaydık ; muazzam transfer yeteneğimle, içinizde geçerdim.
Bundan sonra 1 tane yapalım yaSana oyuncu kalmazdı emin ol.
Hele ki burada oynayan 3-5 kişi falan oyuncuları yiyorlar içlerinden biri de benim.
Çok oyuncu var önceden 20 kişi falan oluyorduk EPL yapılıyordu şimdi 30 kişi falan var oynayan. Sayı azalırsa, gelmek istemeyen falan olursa anca yapılır az sayılı ligler.Bundan sonra 1 tane yapalım ya
takip etmesi zor bir şey değil
Satrançta olduğu gibi, ilk katılan 20 ile oynanabilir.Çok oyuncu var önceden 20 kişi falan oluyorduk EPL yapılıyordu şimdi 30 kişi falan var oynayan. Sayı azalırsa, gelmek istemeyen falan olursa anca yapılır az sayılı ligler.
Diğerleri açıkta kalır olmaz öyle, hem baya eski oynayanlar var. Şimdi adamların işi oluyor her dk yazamıyorlar vb.Satrançta olduğu gibi, ilk katılan 20 ile oynanabilir.
Satrançta olduğu gibi, ilk katılan 20 ile oynanabilir.
Kadro değerleri senin için farketmiyor abi sen 3 günlük hazırlık sırasında aldığın takımı Barcelona yaparsın24 takımlı liglere bakmak lazım benim bildiğim en kalabalık İngiltere Championship var kadro değerleri de yakın
24 takımlı liglere bakmak lazım benim bildiğim en kalabalık İngiltere Championship var kadro değerleri de yakın