Evet la sanki 100 tane taktik var başka ne olacakŞu 0-99 arası şeyler mi ?
Evet la sanki 100 tane taktik var başka ne olacakŞu 0-99 arası şeyler mi ?
Ç izgi seklinde taktik yapıyorsun ya %50 atak vb diye o.Çizgi taktiği ney la.
Zor ama ayari yapinca oynuyorsun her türlü.Çizgi taktikleri daha önemli zaten ama 5-3-2 gibi taktiklerle başarı yakalamak daha zor diye düşünüyorum.
Bu nasıl bir kindir ya rab sen ıslah et arkadaşı bi daha ki sezon da sen yenersin ne kızıyonMartin dağıttı ya beni Martinden sonra toparlanamadım. Martine karşı aşırı agresif oynayın kırın bacaklarını şampiyon falan olamasın :d tebrik ederim bu arada.
Hele hele bana mı bileniyon la sen gel hele gel 1milyara dayanmış kadromla tır gibi geçeyim üstündenEywallah reis
İlk yarı Martinle berabere kaldım bakalım rövanş nasıl olacak
Evet la sanki 100 tane taktik var başka ne olacak
O yüzden şey ettim.Diyorum benim bilmediğim bir taktik mi varÇ izgi seklinde taktik yapıyorsun ya %50 atak vb diye o.
Zor ama ayari yapinca oynuyorsun her türlü.
İşlevin boydan daha önemli olduğunu sana göstereceğimHele hele bana mı bileniyon la sen gel hele gel 1milyara dayanmış kadromla tır gibi geçeyim üstünden
Rotasyon yapacaktım lakin as kadroyla çıkarım artık gurur meselesi oldu bu@GeorgeRMartin abi beni ciddiye alıp fark falan atma boş boş konuşuyorum işte
Bunun bacağını kırın beyler aşırı agresif de oynayın 5-4-1 hem ortasaha hem forvetlerin hepsini komaya sokun şampiyon falan olamasın bu, özel antrenman olsaydı bunu delik deşik ederdik de dua etsin antrenman yokRotasyon yapacaktım lakin as kadroyla çıkarım artık gurur meselesi oldu bu