Zaten 20 kişi çıkmadı en kötü takımları elersin. Ana mesaja ekliyorum nickleri bakarsın.@Bavs kura işini ben hallederim. Önceden de ben yapiyordum zaten. Bir kaç site vardi bununla ilgili bakarim yine.
Nickim: koşuköyü1996
Zaten 20 kişi çıkmadı en kötü takımları elersin. Ana mesaja ekliyorum nickleri bakarsın.@Bavs kura işini ben hallederim. Önceden de ben yapiyordum zaten. Bir kaç site vardi bununla ilgili bakarim yine.
Antrenman kampı kesin olmasın hazırlık farketmez (ama olsa daha iyi sanki kötü takımlar ancak toparlanır)2 sorum var 4 gün hazırlık olsun mu ve antrenman kampı olsun mu?
Bekleyelim biraz daha olmazsa hemen kuralim mi? İlk sezonlarda oynayanlar gelmek ister belki?Zaten 20 kişi çıkmadı en kötü takımları elersin. Ana mesaja ekliyorum nickleri bakarsın.
Biraz daha mı bekleyelim o zaman bana farketmez ama direkt başlamasını isteyenlerde vardır yeni üyelerdenBekleyelim biraz daha olmazsa hemen kuralim mi? İlk sezonlarda oynayanlar gelmek ister belki?
Biraz daha bekleyelim bir kaç gün. Bakayim bir kac kisi daha gelirse daha iyi olur.Biraz daha mı bekleyelim o zaman bana farketmez ama direkt başlamasını isteyenlerde vardır yeni üyelerden
oyunun adı ney
Geçen seferki gibi cardiff city seçmesen güzel olur benim için@Bavs kura işini ben hallederim. Önceden de ben yapiyordum zaten. Bir kaç site vardi bununla ilgili bakarim yine.
Ben seçmiyorum kurayi çektiğim site seçiyor. Link atarim şikayetini dile getirirsin.Geçen seferki gibi cardiff city seçmesen güzel olur benim için
Ben öylesine oy attım