3.4m var Sattığın defi koyayım çek 1m fazla koy üstüne geri alayım.@Alcatraz reis 5.7 milyona kaleci mi alır mısın sonra ben senden daha ucuza alayım ? 1 milyona falan ihtiyacım var transfer yapcam.
3.4m var Sattığın defi koyayım çek 1m fazla koy üstüne geri alayım.@Alcatraz reis 5.7 milyona kaleci mi alır mısın sonra ben senden daha ucuza alayım ? 1 milyona falan ihtiyacım var transfer yapcam.
Aynı oyuncu en fazla 1 kere transfer olabiliyor bizim lig içinde diye biliyorum3.4m var Sattığın defi koyayım çek 1m fazla koy üstüne geri alayım.
alla alla.Aynı oyuncu en fazla 1 kere transfer olabiliyor bizim lig içinde diye biliyorum
Bu aksam chelseayle kupa maçım var eriksene 42 öz istiyor para yetmediği için . Alasım varalla alla.
Penaltılarla kaynetmişim yav nasil olduysa Gnabry penalti kaçırmış, yersen...@Sir Crocodile Hazır mısın Emir :d
Haticeye değil neticeye bakalım karşimmPenaltılarla kaynetmişim yav nasil olduysa Gnabry penalti kaçırmış, yersen...
Yüzde 61 topla oynamamı bahsetmiyorum bile. :/
Takımı ayarlamayı unuttum13. maçımı oynadım şimdi. 12 maçtır en fazla 2 farklı galibiyet almıştım simdi ligin en güçlü takımını 0-3 yendim Nasıl bir takımız çözemedim.
Diyorum ya senin sahada da kazandım. Burada da defansa yatmışsın işte. Penaltilar sans işi biraz ki Gnabry nasıl kaçırıyorsa o da ayrı bir olay...Haticeye değil neticeye bakalım karşimm