Mane genç değil 25 altı lazım bana. De jong ve fenrir’i de direkt takas edecek değiliz canım üstü neyse veririz nakitÖylede bir masa yok
Bak sana forvet lazım mane formda
Mane genç değil 25 altı lazım bana. De jong ve fenrir’i de direkt takas edecek değiliz canım üstü neyse veririz nakitÖylede bir masa yok
Bak sana forvet lazım mane formda
Ama adam formda yani yaşlılığı neyi değiştirir kiMane genç değil 25 altı lazım bana. De jong ve fenrir’i de direkt takas edecek değiliz canım üstü neyse veririz nakit
Sezon sonuna kadar formda mı olacak dostum, oyuncu geliştirmek istiyorum forvet hattından .Ama adam formda yani yaşlılığı neyi değiştirir ki
Benim için mi hazırlanıyosun .Aston villa ya dikkat edin, iyi oyuncu.
Fekir 92 carvalho 56 aradaki farkı verirsen konuşalımSezon sonuna kadar formda mı olacak dostum, oyuncu geliştirmek istiyorum forvet hattından .
Kara borsalığa mı başladın reisKime orta saha lazim satayim hemen!
Hangi takımsın takımına bi bakayım uygun bi takas yapabiliriz istediğim bi adam bulursam@GeorgeRMartin yav sen İspanyol takımı kurmuyor muydun? Hakan çalhanoğlu ne alaka sjdkdjfkddk. Ne istersin Hakan Çalhanoğluna?
Adamda lazim para da lazim sende biliyorsun bunu...Kara borsalığa mı başladın reis
Eywallah hocamAdamda lazim para da lazim sende biliyorsun bunu...
Kapmissin 100'lükleri hayirli olsun...