Bilmiyordum öyle birşey olduğunu. Yarın aksam kozlarımızı paylasalım o vakitGizli antreman basmışsın atılmıyo yoksa kadromu bile hazırlamıştım.
Bilmiyordum öyle birşey olduğunu. Yarın aksam kozlarımızı paylasalım o vakitGizli antreman basmışsın atılmıyo yoksa kadromu bile hazırlamıştım.
MemnuniyetleBilmiyordum öyle birşey olduğunu. Yarın aksam kozlarımızı paylasalım o vakit
Orda dur bakalım şampiyon olmak için yetmez bu performansHep bir korku izledim maçı, son ana kadar yerim 1 tane dedim ama yemedim. Artık şampiyonum sanırım.
Valla ben de sordum cevap veren olmadı katılmak isteyen arkadaşlar vardı davet de yolladılar kabul etmedim boş takım kalmasın dediydim dışarıdan adam alacaksak ortak karar olmalı ?@GeorgeRMartin birini çağırabiliyor muyum kendini ispat etmek isteyen bir delikanlı ligimizin heyecanlı geçtiğini duyunca kanı kaynadı
selam oyunu nerden oynuyoruz? beğenirsem bende katılmak isterim
Doğrudur ama kimse cevap bile vermiyorOrda dur bakalım şampiyon olmak için yetmez bu performans
Valla ben de sordum cevap veren olmadı katılmak isteyen arkadaşlar vardı davet de yolladılar kabul etmedim boş takım kalmasın dediydim dışarıdan adam alacaksak ortak karar olmalı ?
Doğrudur ama kimse cevap bile vermiyor
Haklısın abi öyle olması lazım zatenLaf eden çıkar tadımız kaçmasın diye ben almadım istek yapan arkadaşlarımı bence lig açılırken tartışmak lazım bunları bi sonraki ligde baştan ekleriz gelmek isteyenleri ?
3 takım daha boşta. Fulham'ı önermemin sebebi 4 puanı olması.Başka takım kalmamışki zaten.